Siiderisanasto
Siidereiden eri tyylejä kuvataan omalla sanastollaan.
Perry
Päärynästä valmistettu siideri.
Scrumpy
Alun perin pienistä puusta tippuneista rypistyneistä omenoista valmistettu siideri. Nykyisin samea real cider, joka valmistetaan ilman lisättyä sokeria, vettä tai hiivan ravinneaineita.
Cloudy
Suodattamaton siideri, joka on väriltään samea.
Cidre bouché
Korkitettu siideri.
Calvados
Siideristä tislattua omenaviinaa.
Apfelwein
Saksalainen siideri.
Seidr
Walesilainen siideri.
Ice cider / Cidre de glace
Jäätyneistä omenoista tai siitä saatavasta mehusta valmistettu jääsiideri, jonka maku on usein tavallista siideriä makeampi.
Still
Siiderityyli, jossa ei ole lainkaan hiilihappoja.
Siiderien hapokkuutta voi kuvailla eri herukkalajeilla tai esimerkiksi sanalla raparperinen. Siideri voi olla robusti (voimakas maaperästä johtuva maku) ja tanniinisuusasteen voi myös kuvailla. Joskus tanniinit ovat hyvinkin teräviä. Jotkut herkät omenasiiderit voi kuvailla omenankukkaisiksi ja parfyymisiksi. Perinteinen hapokkaampaa siideriä kuvaileva sana on viheromenainen.