
Mitä grillata kesällä? Kokoa grillimenu korealaisen siian ympärille
Tarttuiko verkkoon siikaa? Laita kala grilliin korealaisin maustein.
Grillaus kuuluu kesän ehdottomiin ykkösjuttuihin. Kokkaaminen sujuu leppoisasti, kun tarjoat alkuun raikasta fenkoli-kurkkukeittoa, maittavia tempeh-vartaita ja BBQ-pizzaa. Pääruoaksi pöytään nostetaan grillissä rusketusraidat kylkeensä saanutta siikaa perunavartaiden ja jyväsalaatin kera. Makeaksi lopuksi maistellaan minttumansikka-marenkikakkua.
Alkujuoma
-
Strawberries & Roses -mocktail
Alkupalat
-
Kylmä fenkoli-kurkkukeitto ja juustolastut
-
Tempe-vartaat ja suolaisen makea maapähkinädippi
Väliruoka
-
BBQ-kana-grillipizza
Pääruoka
-
Marokkolainen jyväsalaatti
-
Sitruunaiset perunavartaat
-
Grillattu siika korealaiseen tapaan
Jälkiruoka
-
Marenkikakkua, sitruuna-valkosuklaavaahtoa ja minttumansikoita
Jokaisen reseptin yhteydessä on oma juomasuosituksensa.