Takaisin
Resepti

Agua Fresca, meksikolainen herkkujuoma

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
Vegaaninen

Agua Fresca, meksikolainen herkkujuoma

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
Vegaaninen
4 hlö
4 hlö

Tulinen ruoka huuhdotaan alas raikkaalla Agua Fresca -juomalla. Upea vihreä väri syntyy kurkusta ja mintusta.

Valmistusaineet
  • 1/2 verkkomelonia 

  • 1 kurkku

  • 2 limen mehu

  • 10–12 tippaa tabascoa

  • 4 dl kivennäisvettä

  • 1 rkl hunajaa (tai agavesiirappia vegaaniseen versioon)

  • tuoretta mintun lehteä

  • jäitä

Valmistusohjeet
  1. Kuori ja paloittele meloni. Paloittele kurkut. Purista limen mehut. Soseuta ainekset tehosekoittimessa sileäksi. 

  2. Lisää tabasco ja kylmä kivennäisvesi, mausta hunajalla. Jaa juoma laseihin ja koristele mintun lehdillä. Tarjoa juoma heti jäiden kanssa.

VINKKI! Jos haluat juomasta läpikuultavamman, voit siivilöidä sen.

Resepti Taina Tellman, kuva Arto Vuohelainen