Grillata voi kaikkea aina salaatista hampurilaisiin ja jälkiruokaan! Koostimme parhaat grillireseptit, joista voit poimia yksittäiset vinkit tai loihtia vaikka koko grillimenun.
Katso reseptit >
Grillattu, ponzulla maustettu possunfilee
Mausta possu japanilaisella ponzu-kastikkeella juuri sopivan eksoottiseksi. Possun kanssa tarjotaan grillatusta ananaksesta valmistettua salsaa, joka on kastikkeen ja lisäkkeen suloinen risteytys.
Valitse aito omenasiideri joko Englannista tai Suomesta. Niiden runsas hedelmäisyys sopii täydellisesti possun, ponzun ja ananaksen herkkutrioon. Valkoviineistä puolikuiva Alsacen riesling on hyväksi havaittu possuruokien kaveri. Punaviinin ystävä tarjoaa hedelmäisen possun kanssa muhevaa jenkki-zinfandelia pienellä makealla vivahteella.