Tämä helppo juhannusmenu valmistuu lähes kokonaisuudessaan grillissä.
Katso juhannusmenu >
Marenkikakkua, sitruuna-valkosuklaavaahtoa ja minttumansikoita
Rapeudesta, kermaisuudesta ja mansikoista – niistä on kesäjälkkäri tehty! Marenkikakku on kesän paras jälkiruoka, koska pohjan voi leipoa vaikkapa kahta päivää ennen tarjoilua. Makean kakun raikastavat mintulla ja limetinkuorella maustetut mansikat. Täytä kakku vasta juuri ennen tarjoilua, jotta marenki pysyy ihanan rapeana.
Herkuttele marenkikakun kanssa raikasta kuohuviiniä! Vaaleanpunainen rosee prosecco tai kuiva samppanja tuo kesän kielelle marjaisan kakun kaverina. Myös runsaan kukkaisat ja aromaattiset Muscat-rypäleperheen viinit ovat omiaan kesäpöydän makeiden herkkujen seuraan. Tarjoa jälkiruoan kanssa reilusti viilennettyinä kuplivia Moscato-kuohuviinejä esimerkiksi Italiasta tai Espanjasta.