Herkullinen pihviresepti, entrecôte lihaisiin herkkuhetkiin, ole hyvä! Tässä seikkaperäiset ohjeet, kuinka onnistut pihvin paistossa varmasti.
Katso resepti >
Odotathan hetken…
Kirpeänmakea lämmin salaatti on erinomainen porsaanlihan lisäke.
Porsaannoisettien kanssa maistuu tammeton uuden maailman chardonnay.
Punaviinin ystävän kannattaa valita notkea ja pehmeä viini, esimerkiksi chileläinen carmenère.
600 g porsaan sisäfileetä
paistamiseen voita
suolaa, mustapippuria
viikuna-endiivisalaatti
2 endiiviä
4 tuoretta viikunaa
1 rkl oliiviöljyä
1 appelsiinin mehu
puolikas ruukku kirveliä
Puhdista possunfilee ja leikkaa se pieniksi pihveiksi. Mausta pihvit kevyesti suolalla ja pippurilla. Paista voissa kypsiksi.
Leikkaa endiivit pitkittäin neljään osaan. Leikkaa kukin viikuna neljäksi lohkoksi. Silppua kirveli.
Ruskista endiivit paistinpannussa oliiviöljyssä. Kaada päälle appelsiinimehu. Anna porista, kunnes endiivit pehmenevät. Kääntele joukkoon viikunalohkot ja mausta silputulla kirvelillä.
Nostele lämmin salaatti tarjoilulautasille ja asettele noisetit salaatin päälle.