Takaisin
Resepti

Porto Tonico

Porto Tonico

1 hlö
1 hlö

Valkoisen portviinin ja tonic-veden yhdistelmä, Port & Tonic, on oiva aperitiivi. Portugalissa yleisen cocktailin kanssa voi tarjota pientä suolaista.

Valmistusaineet
  • 5 cl valkoista portviiniä

  • 10 cl laadukasta tonic-vettä

  • jäitä

Koristeeksi

  • suikale sitruunankuorta

  • sitruunaviipale

  • rosmariinin- tai mintunoksa

Valmistusohjeet
  1. Jäähdytä raaka-aineet hyvin ja sekoita ne lasissa.

  2. Täytä lasi jäillä ja lisää koristeet.

Tarjoiluvinkki. Lasi voi olla esimerkiksi korkea drinkkilasi, jalallinen pallomainen lasi tai vaikka iso viinilasi.

Kuva Johanna Myllymäki, Resepti Santeri Saarinen/Alko