Katso resepti >
Suppilovahverokeitto
Paahdettu suppilovahverokeitto sopii mainiosti loppuvuoden tunnelmallisiin iltoihin. Päärynä ja rosmariini tuovat keittoon vivahteikkuutta, jonka täydentää juomasuosituksena oleva chardonnay-viini. Tutustu myös muihin herkullisiin sieniresepteihimme.
Tammitetut chardonnay-valkoviinit ovat parhaimmillaan ruoan kanssa. Tammituksen tyyli on muuttunut kymmenen viime vuoden aikana kevyempään suuntaan, ja makumaailmasta voi löytää paahdetta, voita, kermaisuutta, pähkinäisyyttä, sekä kypsää hedelmäisyyttä. Nämä aromit toimivat eritoten kermaisten sienikeittojen kanssa. Tammitettuja chardonnay-viinejä valmistetaan joka puolella maailmaa, muun muassa Yhdysvalloissa, Australiassa, Etelä-Afrikassa ja Bourgognessa.