Takaisin
Resepti

Vermutti & tonic -drinkki

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon

Vermutti & tonic -drinkki

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
1 hlö
1 hlö

Tähän drinkkiin tarvitset vain muutaman raaka-aineen. Drinkki sekoitetaan vermutista ja tonicista sekä koristellaan kurkulla ja basilikalla. Vermutti & tonic -drinkki sopii hyvin alkujuomaksi, ja sen voi tehdä myös alkoholittomana versiona.

Valmistusaineet
  • 8 cl vaaleaa makeaa vermuttia

  • 1 dl tonic-vettä 

  • siivu kurkkua

  • muutama basilikanlehti

  • jääpaloja

Valmistusohjeet
  1. Täytä lasi jäillä.

  2. Kaada lasiin vermutti ja tonic. Lisää basilika, kurkku ja vadelmat. Sekoita.

  3. Koristele lopuksi basilikan lehdillä ja vadelmilla.

Vinkki! Alkoholittoman version drinkistä saat, kun korvaat vermutin yrttisellä alkoholittomalla tisleellä tai 4 cl:lla seljankukkamehutiivistettä.

Ohje Santeri Saarinen / Alko, kuva Roope Permanto