Takaisin
Resepti

Grillattu vesimeloni fetajuustolla

Gluteeniton
Kasvisruokavalio

Grillattu vesimeloni fetajuustolla

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
10 min
4 hlö
10 min
4 hlö

Vesimeloni sopii myös grilliin, fetajuustolla maustettuna. Seuraksi sopii kesäinen roseeviini.

Juomasuositus

Roseeviini jatkaa kauniisti annoksen pinkkiä väriteemaa. Valitse hieman jäännössokeria sisältävä roseeviini. Sen hentoinen makeus sopii grillatun vesimelonin seuraksi ja pyöristää fetan suolaisuutta ja hapokkuutta.  

Roseeviinejä on saatavilla myös alkoholittomina vaihtoehtoina. 

Valmistusaineet
  • 1/2 (500 g) vesimelonia 

  • 1 rkl ruokosokeria 

  • 100 g fetajuustoa  

  • 1 tl roseepippuria 

  • 1/2 tl sormisuolaa 

  • oliiviöljyä 

Valmistusohjeet
  1. Siivuta vesimeloni noin 2 cm lohkoiksi. Ripottele palojen päälle sokeria ja grillaa ne.  

  2. Nosta grillattu vesimeloni lautaselle ja murustele pinnalle fetajuustoa. Ripottele pinnalle roseepippuria ja sormisuolaa. Viimeistele oliiviöljyllä. 

Resepti Mika Rampa, kuva Satu Nyström, juomasuositukset Taina Vilkuna ja Anri Lindström