Terveellinen ja trendikäs hibiskusjäätee sopii kesän janojuomaksi ja juhlabooliksi. Tee kerralla koko kannullinen ja koristele sesongin marjoilla!
Katso resepti >
Odotathan hetken…
Kuohuviinibooli saa raikasta makeutta seljankukkamehusta ja kesäistä kirpeyttä sitruunasta. Koristeeksi lisätään sitruunaviipaleita ja jäädytetään näyttäviä kukka- ja yrttijääpalloja.
Kuohuviinipohjainen booli sopii erinomaisesti monenlaisiin juhliin. Halutessasi voit maustaa boolia myös esimerkiksi sitruunaliköörillä.
1 plo (0,75 l) kuohuviiniä
1 l sitruunalimonadia ja/tai kivennäisvettä
3 dl seljankukkamehutiivistettä
1 dl sitruunanmehua
Lisäksi:
1 sitruuna
syötävillä kukilla esimerkiksi ruusuilla ja yrteillä koristeluja jääpalloja
Aloita kuohuviiniboolin valmistaminen jääpaloista. Valmista jääpalat pyöreillä jääpalamuoteilla tai ilmapalloilla. Pane kukat ja yrtit muotin tai ilmapallon sisään. Täytä muotit vedellä. Jos käytät ilmapalloja, aseta ilmapallon suu vesihanan suuhun kiinni, jotta vesi tulee hieman paineella.
Sulje muotit tai ilmapallot ja jäädytä vähintään 4 tuntia tai yön yli pakastimessa.
Kaada viilennetyt juomat isoon kannuun tai boolikulhoon. Voit säätää boolin makeutta käyttämällä joko limonadia tai kivennäisvettä tai molempia. Leikkaa sitruuna viipaleiksi ja lisää ne booliin jäiden kanssa.