Takaisin
Resepti

Margarita

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon

Margarita

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
10 min
1 hlö
10 min
1 hlö

Margarita on yksi maailman tunnetuimmista drinkeistä – se valmistuu helposti vain kolmesta rakaa-aineesta: tequilasta, triple sec -likööristä ja limettimehusta. Suolareunus viimeistelee happaman makean drinkin. 

Klassikkodrinkki sopii mainiosti esimerkiksi meksikolaisten makujen kumppaniksi.

Valmistusaineet
  • 2 1/2 cl tequilaa

  • 1 1/2 cl triple sec -likööriä

  • 2 cl limettimehua

  • jäitä

  • suolaa

Valmistusohjeet
  1. Viilennä lasi jääkaapissa.

  2. Tee halutessasi lasiin suolareunus. Kostuta lasin reunus limentin mehulla ja sen jälkeen pyöräytä lasia lautasella, jossa on suolaa.

  3. Lisää tequila, triple sec -likööri, limettimehu ja muutama jääpala cocktail-shakeriin tai kannelliseen astiaan. Sekoita voimakkaasti.

  4. Kaada juoma siivilän läpi jäillä täytettyyn lasiin.