Voit tehdä pororieskarullat myös edellisenä päivänä, kääriä kelmuun ja leikata hieman kostuneena annospaloiksi.
Poro-rieskarullat
20 min
24 hlö
20 min
24 hlö
Poro-rieskarullat ovat helppo ja juhlava tarjottava, joka sopii niin alkupalaksi kuin buffetpöytään. Tässä reseptissä rieskarullat ovat täytetty herkullisella poro-kasvistahnalla ja rapealla salaatilla.
Oletko jo maistanut proseccoa roseena? Roseeproseccot ovat runsaan hedelmäisiä ja kypsän marjaisia kuohuviinejä Italian Venetosta. Ne maistuvatkin oivallisilta porotäytteisten rieskarullien kaltaisten suolapalojen seurassa!
Voit tehdä pororieskarullat myös edellisenä päivänä, kääriä kelmuun ja leikata hieman kostuneena annospaloiksi.
Valmistusaineet
½ keltainen paprika
½ kurkku
1 dl ruohosipulia hienonnettuna
100 g kylmäsavuporoviipaleita
½ rku jääsalaattia
1 pkt (200 g) yrtti- tai piparjuurituorejuustoa
½ dl majoneesia
1 rkl sitruunanmehua
½ tl mustapippuria
4 rullarieskaa
Valmistusohjeet
Halkaise paprika ja poista siemenet ja kalvot. Huuhtele kurkku. Leikkaa paprika ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna ruohosipuli. Leikkaa poro pieniksi paloiksi.
Sekoita tuorejuusto ja majoneesi kulhossa. Lisää paprika-, kurkku- ja porokuutiot sekä ruohosipuli. Mausta mustapippurilla ja sitruunanmehulla, sekoita ainekset. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet, leikkaa tai revi ne pienemmiksi.
Levitä porotahna ja salaatti tasaisesti rieskoille. Kääri rieskat tiiviiksi rulliksi. Leikkaa rullat kuuteen osaan. Kiinnitä rieskarullat halutessasi cocktailtikulla.
Syötä sähköpostiosoitteesi, jolla olet rekisteröitynyt. Lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit vaihtaa salasanasi. Seuraa sähköpostissa olevia ohjeita. Jos tarvitset apua, ole yhteydessä asiakaspalveluumme 020 692771.
Täytettävät tiedot
Sähköpostisi on virheellinen. Olethan jo rekisteröitynyt?
Jos antamallasi osoitteella on rekisteröity asiakastili palveluumme, saat salasananvaihtolinkin sähköpostitse.