Takaisin
Resepti

Raikas inkivääribooli

Raikas inkivääribooli

Itse tehty inkiväärimehu tuo raikkaaseen booliin omintakeisen vivahteen. Mehun valmistus on todella helppoa, mutta vaatii yön yli jäähdyttämisen. Halutessasi voit korvata itse tehdyn mehun kaupasta ostetulla inkivääritäysmehulla!

VALMISTUSAINEET
  • 0,5 L vodkaa

  • 1  inkivääri

  • 1,5 L sitruunalimonadia

  • 1,5 L vissyä

 

Koristeluun:

  • sitruuna

  • lime

  • minttua

  • jääpaloja

VALMISTUSOHJEET

Inkiväärimehu:

  1. Kuori ja raasta inkivääri. Kuoriminen onnistuu parhaiten esimerkiksi pienellä lusikalla.

  2. Lisää raastetun inkiväärin päälle litra kiehuvaa vettä. Voit halutessasi makeuttaa mehun esimerkiksi hunajalla.

  3. Anna seoksen viilentyä yön yli jääkaapissa.

  4. Siivilöi inkiväärimehu.

Booli:

  1. Jäähdytä aineet hyvin ja yhdistä ne kannuun tai boolimaljaan.

  2. Koristele sitruuna- ja limettiviipaleilla, jäillä ja mintulla.