
Riisipaperiparsat ja wasabi-hollandaise
Rapsakoiden parsojen salaisuus piilee parmesaanissa, mausteseoksessa ja rapeaksi paistetussa riisipaperissa.
Klassinen:
Muscadet-valkoviinit valmistuvat meri-ilmaston syleilyssä läntisessä Loiren jokilaaksossa. Viineille on tyypillistä matalahko alkoholipitoisuus ja sur lie -hiivasakkakypsytyksen tuoma pyöreä suutuntuma. Muscadetit ovat kokeilun arvoinen klassikkopari parsalle ja hollandaisekastikkeelle.
Trendikäs:
Belgialaisen Witbier-vehnäoluen sitruksinen raikkaus ja hennon korianterinsiemeninen mausteisuus yhdistyvät haastavaksi kutsutun parsan kanssa trendipariksi.
Yllättäjä:
Alkoholittomissa vehnäoluissa on miellyttävän sitruksinen puraisu ja runsaan hiilihappoisuuden tuomaa makunystyröitä puhdistavaa raikkautta. Tarjoa kylmänä lasista, johon voit lisätä halutessasi sitruunaviipaleen.