Odotathan hetken…
Chat
Palaute
X
X
FI
SV
EN
›
Omat tietoni
Tilaukset & listat
Kirjaudu ulos
Etusivu
Verkkokauppa
Myymälät
›
Ruoka ja juoma
✕
Juomatietous
Makutyypit
✕
Alkoholittomat juomat
✕
Väkevät alkoholijuomat
✕
Viinit
✕
Panimotuotteet
✕
Henkilöt
Keittiön kuningas Kozeen Shiwan haluaa olla paras
Elina Vikmanin ja Martti Järven pörisevä tarharyhmä
Robin Packalen on koukussa korealaisiin makuihin
Anna Kekki hurahti suklaan valmistukseen
Psykiatri Kristian Wahlbeck on selvittänyt alkoholin vaikutuksia mielenterveyteen
Kirsikka Simberg inspiroituu kauden kasviksista
Oskari Vilenius innostui pippureista
Janne Kotiaho: Kulutus käy luonnolle
Karina Jutila on nuorten puolella
Joel Harkimo valmistaa ruokaa rakkaille
Tintti Drake on koukussa kalastamiseen
Alkolainen vapaalla: Tuula Väänänen
Maija Lehtinen on häiden kimpussa
Jännittäjästä esiintyjäksi: Oskari Tamminen
Saku Tuominen grillaa avotulella
Johtajuutta ja leikkiä: Immo Salonen
Mate on Antti Pohjalle enemmän kuin juoma
Baba Lybeck syö vegaanista ruokaa rennolla otteella
Sami Sykkö hemmottelee herkullisella brunssilla
Viinipäästöt kuriin lasipullon painoa pudottamalla
Ruokastylisti Milla Honkanen on ruokaelämysten rakentaja
Ruoka-artesaani Chia Näsmanin lempilaji on hapattaminen
Teesommelier Anna Grotenfelt-Paunonen on teen kuningatar
Professori Katri Huitu tutkii pimeää ainetta
Tara Junkerille satokausi on lempivuodenaika
Alko on hyvin viritetty järjestelmä, toteaa Lasse Lehtinen
Raija Kivimetsä on villinä villiyrtteihin
Jukka Sopenperän Chateau Saunantaus, viinilaboratorio saunan takana
Kati Vainionpää löysi Australiasta tasapainoa ja pirskahtelevuutta
Peltsin makumuistoja leirinuotiolla
Riina toteutti unelmansa Italiassa
Fredrik Åberg on kohtuuden asialla
Sirkku siirtyi Alkosta ilmastoystävällisen hiiliviljelyn pariin
Anna Saivosalmi: ruokanautintoja vailla paineita
Jaakko hurahti chileihin: Tulta ruoanlaittoon
Puutarhurin rakkaus: Pia Pale hurahti bokashointiin
Työt Alkossa opettivat ihmisten kohtaamiseen, sanoo Otto Köngäs
Leenan ja Imanin resepteissä maistuu ilo
Emilia Vuorisalmi kaverisovellus
Keräilijä Seppo Louhivuori
Anu Kattilakoskelle tunnelma on puoli ruokaa
Mitä kuuluu Heikki Koski
Sini Liu siirtyi Alkosta teknologia-alalle
Helmi Hytti askartelee viinipullon korkeista
Eila Kauppinen: Syödään yhdessä
Hanna Tikander pitää hauskaa ilman alkoholia
Riikka Ojanen ja suklaa
Jesse Markinin lautasella maistuvat Suomi, Ghana ja chili
Sari ja seitsemän kuivuria
Erkki Mustakari päätyi Alkosta opettajaksi ja formulakommentaattoriksi
Sinikka Sokalle jää hyvästä ruoasta vahva makumuisto
Mikko Saarisen tie vei Alkosta bändihommiin
Kirsi Ståhlberg opiskelee
Tero Trobergin grilli on kuumana kesät talvet
Waltteri Torikka yhdistelee makuja lapsuudesta ja maailmalta
Matilda Castren tähtää golfin huipulle
Ari de Carvalho leipoo intohimolla ja juuren ehdoilla
Sami Kuronen saa hyvän mielen, kun hurmaa ruoalla
Philip Teirin yksityinen hetki keittiössä
Ravintola Gustav tuo uusia tuulia Rovaniemen ruokakulttuuriin
Dekkaristi Outi Pakkanen nostaa pikkuniksillä risottonsa uudelle tasolle
Jorma Uotinen rakastaa samppanjaa ja hanavettä
Mickael Viljanen luotsaa kahden Michelin-tähden ravintolaa Dublinissa: ”Koulussa kiinnostivat vain köksätunnit”
Kirsi Alm-Siiran suosikkiruoassa yhdistyvät bataatti ja vaahtokarkit
Otso Sillanaukeen elämäntapa on nollahukka
Taneli Lehtonen on Suomen paras sommelier
Ella Kanninen oppi arvostamaan ruoanlaittoa vasta Italiassa
Venner-ruokakassin perustaja Tuulia Järvinen: Ravitsevaa arkiruokaa ihan kaikille
Mika Rampa tuo uutta pilkettä perinneruokiin
Jenny ja Jussi Kurkelan ravintolassa valmistetaan ruokaa Oulun sesonkien mukaan
Anna Retulainen: Puutarha antaa minulle tilan ajatella
Heini Riitahuhta on Arabian kurinalainen tunnelmoija
Jonna Sinkkonen – solubiologian parista kahvilayrittäjäksi
From Waste to taste -hankkeen Johanna Kohvakka: Hävikkiruokaa rakkaudesta planeettaan
Jyrki Katainen kokkaa luonnon ehdoilla
Markus Rydenfeltistä tuli kokki sattuman oikusta
Anni Hautala loihtii ruokaa kaapin kätköistä
Skifferin Tuomo Suoranta inspiroituu Itämerestä
Muusikko Kasmir: mikin ja vispilän varressa
Vuosaaresta Wachau’hun
Baarimestari ja Helsinki Drink Festivalin perustaja Mika Koivula: "Drink less but better"
Kakkumuija Mona Tähtinen leipoo upeita gluteenittomia kakkuja
Madeiralla syntynyt kokki Marcos Gois: ”Isoäitini on saaren paras ruoanlaittaja”
Junior MasterChef Otto Leskinen aloitti kokkaamisen 3-vuotiaana
Meri-Tuuli Väntsi arvostaa suomalaista ruokaa
Kari ”Kape” Aihinen on suomalaisen arkiruoan lähettiläs
Henri Alén: ”Suomalainen ruoka voisi olla vientivaltti”
Alkon toimitusjohtaja Leena Laitinen viihtyy asiakastyössä
Taina Vilkuna: ”Suomalainen viinikulttuuri kehittyy nopeasti”
Tapahtumatorilla Espoon Leppävaaran Sellon Alkossa
Sanna Rahkonen: ”Kokintyö kolahti heti”
Tyhja kaappi inspiroi Ossi Palonevaa
Porvoon Tarmolan Alkon myyjä Katarina Forsell vinkkaa
Samuli Karjulan Satokausikalenteri opastaa kauden kasviksiin
Riku Rantala kokkaa maukasta perusaineksista
Satu Silvo suosii juureksia ja kauden kasviksia
Maija Silvennoinen suosii lähiruokaa
Kuopion Haapaniemen Alkon Nanna Mononen
Elina Innanen on vegaani vaikuttaja
Jari Vesivalo – Kokkien kokki 2016
Virpi Mikkonen: Hyvä ruoka, parempi olo
Master of Wine innostuu samppanjasta
Vera Jordanova - onnellinen seikkailija
Ulla Koski ja koko Suomi leipoo
Samuil Angelov - ruoan ja juoman yhdistäjä
Poppari Alex Jamesin juustokastike
Tertin kartanon edelläkävijät
Caj Bremer - kalastava valokuvaaja
Toni Toivanen kokkina Nomassa
Lappi inspiroi ravintoloitsijaa
Koomikko Ali Jahangirin keittiössä
Jaanus Juss - Telliskiven yhteisön perustaja
Mikä on Noora Rädyn luottoresepti?
Ruokakulttuurin vauhdittaja
✕
Juomatrendit
✕
Ruokatrendit
✕
Menut
✕
Vinkit
✕
Yhdistä ja onnistu
✕
Etiketti-lehti
Reseptit
›
Asiakaspalvelu
›
Vastuullisesti
›
Yritysasiakkaille
Alko-äppi
Löydä, selaa, tallenna ja tilaa helposti Alko-äpistä.
Avaa
Skip to main content
Verkkokauppa
Myymälät
Ruoka ja juoma
Asiakaspalvelu
Vastuullisesti
Yritysasiakkaille
FI
SV
EN
Kirjaudu
Omat tietoni
Tilaukset & listat
Kirjaudu ulos
Ostoskori
Hae tuotteista
X
×
Palaa
Alko Tampere Sokos ,
TAMPERE
Ladataan karttaa...
Alko Tampere Sokos
Hämeenkatu 21
,
33200
TAMPERE
+358 20 692 771 (Alkon asiakaspalvelu, ppm/pvm)
asiakaspalvelu@alko.fi
esteetön
to
24.04
9-21
pe
25.04
9-21
la
26.04
9-18
su
27.04
SULJETTU
ma
28.04
9-21
ti
29.04
9-21
ke
30.04
9-18
to
01.05
SULJETTU
pe
02.05
9-21
la
03.05
9-18
su
04.05
SULJETTU
ma
05.05
9-21
ti
06.05
9-21
ke
07.05
9-21
NÄYTÄ VALIKOIMA
NÄYTÄ MYYMÄLÄN VALIKOIMA
OSTOSKORIN YHTEENVETO
✕
✕
kirjaudu sisään
Kirjaudu sisään
Luo tunnus
Luo yritystili
OmaAlko-tunnuksella voit:
tehdä omia muistilistoja ja tuotearvioita
tehdä verkkokauppatilauksia sujuvammin ja tilata lahjaksi
tilata muistutuksen loppuneesta tuotteesta