-
sallader, vegetarisk mat
Till de flesta sallader och vegetariska rätter passar det med ett torrt och ganska lätt vitt vin. Öl som trivs ihop med vegetariska rätter är likaså ljusa, fräscha och relativt lätta ölsorter.
Ett ögonblick…
-
mager fisk
Magra och medelfeta fiskar har en relativt mild smak. Därför får också dryckerna vara ganska lätta och friska.
Ett ögonblick…
-
salta tilltugg
Till salta tilltugg kan väljas ett brett urval av olika drycker. Ofta serveras de före den egentliga måltiden, varför drycken helst ska vara mild och fräsch.
Ett ögonblick…
-
pasta och pizza
Pasta har i sig en neutral smak. Därför styrs dryckesvalet väsentligen av matens övriga ingredienser som sås, fyllning och kryddor. Till pasta och pizza välja en dryck som helst har samma grad av fyllighet som maten.
Ett ögonblick…
-
skruvkapsyl av metall
-
Ympäristövastuullinen pakkaus
Med symbolen för miljöansvarig förpackning märks förpackningar med miljöcertifiering och lättare glasflaskor.
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER490947
-
ALKOHOL12.0%
-
SOCKER6.0 g/l
-
SYROR5.9 g/l
-
ENERGI70.0 Kcal/100 ml
-
LITERPRIS17.85 EUR
-
PANT0.1 €
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller sulfiter
-
FÖRPACKNINGflaska
-
FÖRSLUTNINGskruvkapsyl av metall
-
PRODUCENTPasqua
-
SUPPLIERUrban Drinks Wines And Spirits
-
SORTIMENTspecialparti
-
-
Smak
Smak
Rosévinerna framställs i regel av blå druvor och de får sin färg under en jäsning med kort skalkontakt. Vissa av nya världens roséviner tillverkas genom att en aning rödvin tillsätts i vitt vin.
Rosévinernas söthetsgrad varierar från torr till söt och smaken från mineralig och örtig till kraftigt bärig. De ljusaste roséerna är blekt ljusrosa, de mörkaste transparent röda.
I vinerna kan du känna aromer av röda vinbär, jordgubbar och hallon.
Passar tillRosé är ett perfekt sällskapsvin, men passar också som matvin. Det är ett universalvin till en somrig buffé med kalla rätter, som charkuterier, sallader och skaldjur.
Servera rosévin också till en matig lantsallad, grillade kycklinglår eller bouillabaisse.
ServeringServera torra och halvtorra roséviner avkylda, vid 10–12 grader och halvsöta och söta roséer väl avkylda, vid 8–10 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på cirka tre timmar i kylskåp.
Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.