-
skaldjur
Det gemensamma för skaldjur är en mild, elegant smak. De lätta men nyanserade smakerna matchas bäst av lika lätta men aromatiska drycker.
Ett ögonblick…
-
gris
Gris har en mildare smak än exempelvis nötkött. Därför kan också drycken som du väljer till den vara ett steg lättare.
Ett ögonblick…
-
mager fisk
Magra och medelfeta fiskar har en relativt mild smak. Därför får också dryckerna vara ganska lätta och friska.
Ett ögonblick…
-
blinier
Till blinier passar viner, som har fräschhet och syrlighet som bryter fettet i maten. Även ölet kan vara lätt och fräscht, men samtidigt trivs också rikligt maltiga öltyper med boveteblinier.
Ett ögonblick…
-
skruvkapsyl av metall
-
Produkten lämpar sig för veganer
Veganska drycker produceras utan animaliska ämnen eller material och de innehåller inga animaliska råvaror.
-
certifikat för hållbar utveckling
Ett certifikat för hållbar utveckling ger information om de åtgärder som vidtagits för att främja en hållbar utveckling inom dryckesproduktion. Symbolen samlar under sig internationella certifikat eller certifikat som utfärdats i ursprungslandet, som tar hänsyn till principerna för hållbar utveckling både vid odling av råvaror och vid produktion av drycker.
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER581347
-
ALKOHOL13.0%
-
SOCKER0.0 g/l
-
SYROR5.1 g/l
-
ENERGI70.0 Kcal/100 ml
-
LITERPRIS22.32 EUR
-
PANT0.1 €
-
TILLÄGGSINFOProdukten lämpar sig för veganer
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller sulfiter
-
FÖRPACKNINGflaska
-
FÖRSLUTNINGskruvkapsyl av metall
-
PRODUCENTSeifried
-
SUPPLIERSeifried Estate
-
SORTIMENTordinarie sortiment
-
-
Smak
Smak
Nyanserade och strukturerade vita viner är torra, halvtorra eller halvsöta med inslag av mineraler och örter.
Du kan också känna aromer av citrusfrukter, krusbär och svarta vinbär. Syran stramar upp dem till ideala matviner.
Passar tillDe nyanserade aromerna kombineras med en stram syra som gör att vinerna trivs bra tillsammans med såväl fisk och skaldjur som lite starkare smaker.
Servera dessa viner med till exempel inhemska kräftor, musselrätter eller blinier.
ServeringVitt vin är bäst när det serveras svalt, vid cirka 10–12 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på några timmar i kylskåp. Ju sötare vinet är, desto svalare kan det serveras.
Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.