-
orientalisk mat
De orientaliska smakerna är mångfacetterade, men ofta är den gemensamma nämnaren för exotiska rätter att de är rikt kryddade, till och med eldiga. Till speciellt kryddstarka rätter passar det bäst med en lätt och frisk dryck.
Ett ögonblick…
-
kryddstark mat
Av alkoholhaltiga drycker är öl det säkraste valet till kryddstarka rätter. I synnerhet en frisk, ljus och ganska lätt ölsort fungerar bra. Om du väljer vin, ska motvikten till den kryddstarka maten helst vara ett lätt och friskt vin som avrundats kanske med lite socker.
Ett ögonblick…
-
svamp
Svamp kan användas till många olika rätter. Det finns många drycker som fungerar utmärkt med svamp, men i allmänhet passar till svamp vin och öl med relativt milda smaker. Till svamprätter med generös smak lämpar sig också fylligare drycker.
Ett ögonblick…
-
skruvkapsyl av metal
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER600377
-
ALKOHOL17.0%
-
SOCKER19.0 g/l
-
SYROR4.0 g/l
-
ENERGI100.0 Kcal/100 ml
-
LITERPRIS34.05 EUR
-
PANT0.1 €
-
TILLÄGGSUPPGIFTERSäljs i presentförpackning
-
TILLÄGGSINFOKan innehålla fällning
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller sulfit. Innehåller spannmål
-
FÖRPACKNINGflaska
-
FÖRSLUTNINGskruvkapsyl av metal
-
PRODUCENTZhejiang Pagoda Brand
-
SUPPLIERVinic
-
SORTIMENTordinarie sortiment
-
-
Smak
Smak
Fruktviner och mousserande fruktviner är tillverkade av någon annan råvara än vindruvor. Aromatiserade viner är framställda åtminstone delvis av druvor, men med bär eller bäraromer eller frukt eller fruktaromer tillsatta som smaksättning.
Mousserande fruktviner har ofta smak av vinbär, krusbär och citrus. I fruktvinerna kan du känna aromer av äpple, päron, blåbär, hallon, tranbär eller svart vinbär. Smaken i aromatiserade viner kan komma från jordgubbe, passionsfrukt, apelsin, hallon, grapefrukt eller päron. Smaken är oftast halvsöt eller söt och drycken kan vara spritsig eller bubblig.
Passar tillMousserande fruktvin, fruktvin och aromatiserat vin passar som sällskapsdryck, aperitif eller i drinkar och bålar.
Använd dessa produkter i cocktails och bål och välj bär eller frukt enligt din egen smak. Reglera bålens eller drinkens alkoholhalt genom att tillsätta stark alkoholdryck, likör, mineralvatten, tonic eller saft. Dekorera med säsongens bär, frukt och örter.
ServeringServera dessa viner väl avkylda, vid 8–10 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på cirka tre timmar i kylskåp.
Servera i synnerhet aromatiserade viner som innehåller bär eller fruktkött mycket väl avkylda. Om drycken är för varm kan den skumma kraftigt över när flaskan öppnas.
Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.