-
gris
Gris har en mildare smak än exempelvis nötkött. Därför kan också drycken som du väljer till den vara ett steg lättare.
Ett ögonblick…
-
kyckling, kalkon
Kyckling och kalkon har ett kött som är ljust och magert. Med dem passar vanligen lätta drycker, men ju mer smak det finns i rätten, desto fylligare kan drycken vara.
Ett ögonblick…
-
salta tilltugg
Till salta tilltugg kan väljas ett brett urval av olika drycker. Ofta serveras de före den egentliga måltiden, varför drycken helst ska vara mild och fräsch.
Ett ögonblick…
-
sällskapsdryck
Sällskapsdrycker är ofta okomplicerade drycker, med en lättillgänglig smak och kräver nödvändigtvis inte mat som sällskap. Här finns också drycker som passar för festliga tillfällen.
Ett ögonblick…
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER708856
-
ALKOHOL4.0%
-
ENERGI30.0 Kcal/100 ml
-
ÖLTYPale (bitter)
-
LITERPRIS8.38 EUR
-
PANT0.1 €
-
TILLÄGGSINFOÖl med låg alkoholhalt (0,6-4,4%)
-
BITTERÄMNEN26.0 EBU
-
STAMVÖRT8.8 °P
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller kornmalt
-
FÖRPACKNINGflaska
-
FÖRSLUTNINGkronkork
-
PRODUCENTShepherd Neame
-
SUPPLIERServaali
-
SORTIMENTordinarie sortiment
-
-
Smak
Smak
Ale är överjäst öl som kännetecknas av söt fruktighet med inslag av karamell och ett rikt spektrum av aromer.
Humlesmaken varierar enligt öltyp från svagare till starkare, från blommig till grapefrukt.
Passar tillAle är det övergripande namnet på en mängd olika ölstilar som alla har en fruktig smak.
Servera ale till exempel med thailändsk kycklingcurry, vitlökskryddade lammkotletter eller blåmögelost.
ServeringAle serveras lämpligast avkylt, vid 10–14-grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på en dryg timme i kylskåp.
Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.