-
sällskapsdryck
Sällskapsdrycker är ofta okomplicerade drycker, med en lättillgänglig smak och kräver nödvändigtvis inte mat som sällskap. Här finns också drycker som passar för festliga tillfällen.
Ett ögonblick…
-
kryddiga och köttiga korvar
Om en korv är mycket smakrik lönar det sig att välja en motsvarande fyllig dryck. Det andra alternativet är att som motpar välja ett lätt och friskt vin eller öl.
Ett ögonblick…
-
grillrätter
Grillning ger maten rikligt med aromer av eld och rök. Därför ska drycken på motsvarande sätt vara generös men också relativt mjuk.
Ett ögonblick…
-
fet fisk
Fet fisk har ofta mer smak än magra fiskarter. Därför kan också drycken som serveras till dem vara en grad fylligare.
Ett ögonblick…
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER762326
-
ALKOHOL4.4%
-
ENERGI40.0 Kcal/100 ml
-
ÖLTYPpilsner (pilsner)
-
LITERPRIS6.68 EUR
-
PANT0.15 €
-
TILLÄGGSINFODryck med låg alkoholhalt
-
BITTERÄMNEN35.0 EBU
-
STAMVÖRT11.0 °P
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller kornmalt
-
FÖRPACKNINGburk
-
FÖRSLUTNINGmetallförpackning
-
PRODUCENTPlzenský Prazdroj
-
SUPPLIERServaali
-
SORTIMENTordinarie sortiment
-
-
Smak
Smak
Pilsner, eller pils, är friskt och krispigt underjäst öl som är rätt torrt till sin grundkaraktär med en smakrik och aromatisk stil.
En tydlig humlebeska sätter sin egen prägel på pilsner och bidrar med örtiga, blommiga och kryddiga toner.
Passar tillPilsnerns friskhet med aromatisk humle framhäver smaken på matens råvaror utan att täcka dem.
Servera pils till exempel med skaldjur, örtiga råkorvar eller sushi.
ServeringPilsner serveras lämpligast väl avkyld, vid 7–10-grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på några timmar i kylskåp.
Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.