-
buffé
Traditionella drycker till buffé i Finland har varit öl, vatten och svagdricka. Numera serveras ofta också vitt och rött vin till buffé. Eftersom buffén innehåller många olika maträtter, ska vinerna och ölen passa till så många smaker som möjligt.
Ett ögonblick…
-
pasta och pizza
Pasta har i sig en neutral smak. Därför styrs dryckesvalet väsentligen av matens övriga ingredienser som sås, fyllning och kryddor. Till pasta och pizza välja en dryck som helst har samma grad av fyllighet som maten.
Ett ögonblick…
-
sällskapsdryck
Sällskapsdrycker är ofta okomplicerade drycker, med en lättillgänglig smak och kräver nödvändigtvis inte mat som sällskap. Här finns också drycker som passar för festliga tillfällen.
Ett ögonblick…
-
tapas och antipasti
Urvalet av antipasti och tapas är brett. Det bästa dryckesvalet är en rätt så lätt och frisk dryck som matchar de många olika smakerna.
Ett ögonblick…
-
certifikat för hållbar utveckling
Ett certifikat för hållbar utveckling ger information om de åtgärder som vidtagits för att främja en hållbar utveckling inom dryckesproduktion. Symbolen samlar under sig internationella certifikat eller certifikat som utfärdats i ursprungslandet, som tar hänsyn till principerna för hållbar utveckling både vid odling av råvaror och vid produktion av drycker.
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER902395
-
ALKOHOL13.0%
-
SOCKER9.0 g/l
-
SYROR4.9 g/l
-
ENERGI80.0 Kcal/100 ml
-
LITERPRIS9.99 EUR
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller sulfit
-
FÖRPACKNINGlådvin
-
FÖRSLUTNING
-
PRODUCENTOverhex Wines International
-
SUPPLIERCISA Drinks
-
SORTIMENTbeställningssortiment
-
-
Smak
Smak
Mustiga och syltiga rödviner är medelfylliga, fylliga eller mycket fylliga viner som kännetecknas av mogen bärighet och en syltig konsistens.
Du kan känna aromer av körbärs- eller skogsbärssylt och mörka plommon i vinerna. Mogna tanniner ger vinerna den resning som krävs vid matbordet.
Passar tillGenerösa och aromatiska viner är ett bra val till en måltid som innehåller rikligt med kött.
Servera dessa viner till exempel med barbeque-marinerade ribs, spett med grönsaker och nötkött eller T-benstek.
ServeringRödvin är bäst när det serveras en smula kallare än rumstemperatur, vid 16–18 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på en knapp halvtimme i kylskåp.
Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.