-
bär och frukt
Till frukt och bär passar det i regel med relativt lätta drycker som avspeglar deras friskt fruktiga och söta smaker.
Ett ögonblick…
-
sällskapsdryck
Sällskapsdrycker är ofta okomplicerade drycker, med en lättillgänglig smak och kräver nödvändigtvis inte mat som sällskap. Här finns också drycker som passar för festliga tillfällen.
Ett ögonblick…
-
aperitif
En aperitif som serveras före måltiden väcker aptiten och skapar stämning. En bra aperitif är mild, fräsch och torr.
Ett ögonblick…
-
tapas och antipasti
Urvalet av antipasti och tapas är brett. Det bästa dryckesvalet är en rätt så lätt och frisk dryck som matchar de många olika smakerna.
Ett ögonblick…
-
naturvin
Naturviner odlas och produceras med naturenliga metoder utan syntetiska kemikalier. Till exempel syntetiska bekämpningsmedel används inte. I vintillverkningen används i allmänhet inga kemikalier, eftersom naturviner varken klarnas, filtreras eller stabiliseras.
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER903561
-
ALKOHOL12.0%
-
SOCKER0.0 g/l
-
SYROR5.6 g/l
-
ENERGI70.0 Kcal/100 ml
-
LITERPRIS33.8 EUR
-
TILLÄGGSINFOInnehåller fällning
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller sulfit
-
FÖRPACKNINGflaska
-
FÖRSLUTNINGpatentkork
-
PRODUCENTEschenhof Holzer
-
SUPPLIERSoil Wine Group Oy
-
SORTIMENTbeställningssortiment
-
-
Smak
Smak
Rosévinerna framställs i regel av blå druvor och de får sin färg under en jäsning med kort skalkontakt. Vissa av nya världens roséviner tillverkas genom att en aning rödvin tillsätts i vitt vin.
Rosévinernas söthetsgrad varierar från torr till söt och smaken från mineralig och örtig till kraftigt bärig. De ljusaste roséerna är blekt ljusrosa, de mörkaste transparent röda.
I vinerna kan du känna aromer av röda vinbär, jordgubbar och hallon.
Passar tillRosé är ett perfekt sällskapsvin, men passar också som matvin. Det är ett universalvin till en somrig buffé med kalla rätter, som charkuterier, sallader och skaldjur.
Servera rosévin också till en matig lantsallad, grillade kycklinglår eller bouillabaisse.
ServeringServera torra och halvtorra roséviner avkylda, vid 10–12 grader och halvsöta och söta roséer väl avkylda, vid 8–10 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på cirka tre timmar i kylskåp.
Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.