-
kryddstark mat
Av alkoholhaltiga drycker är öl det säkraste valet till kryddstarka rätter. I synnerhet en frisk, ljus och ganska lätt ölsort fungerar bra. Om du väljer vin, ska motvikten till den kryddstarka maten helst vara ett lätt och friskt vin som avrundats kanske med lite socker.
Ett ögonblick…
-
skaldjur
Det gemensamma för skaldjur är en mild, elegant smak. De lätta men nyanserade smakerna matchas bäst av lika lätta men aromatiska drycker.
Ett ögonblick…
-
sällskapsdryck
Sällskapsdrycker är ofta okomplicerade drycker, med en lättillgänglig smak och kräver nödvändigtvis inte mat som sällskap. Här finns också drycker som passar för festliga tillfällen.
Ett ögonblick…
-
salta tilltugg
Till salta tilltugg kan väljas ett brett urval av olika drycker. Ofta serveras de före den egentliga måltiden, varför drycken helst ska vara mild och fräsch.
Ett ögonblick…
-
skruvkapsyl av metal
-
naturvin
Naturviner odlas och produceras med naturenliga metoder utan syntetiska kemikalier. Till exempel syntetiska bekämpningsmedel används inte. I vintillverkningen används i allmänhet inga kemikalier, eftersom naturviner varken klarnas, filtreras eller stabiliseras.
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER906483
-
ALKOHOL11.5%
-
SOCKER1.0 g/l
-
SYROR4.2 g/l
-
ENERGI70.0 Kcal/100 ml
-
LITERPRIS30.73 EUR
-
TILLÄGGSINFOKan innehålla fällning. Orangevin enligt producenten
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller sulfit
-
FÖRPACKNINGflaska
-
FÖRSLUTNINGskruvkapsyl av metal
-
PRODUCENTEschenhof Holzer
-
SUPPLIERSoil Wine Group Oy
-
SORTIMENTbeställningssortiment
-
-
Smak
Smak
Mjuka och lätta vita viner är torra, med en mogen fruktighet som ackompanjeras av lätt syrlighet.
I vinets mogna fruktighet kan du känna aromer av päron, äpple och persika. Tack vare sin mjukhet passar vinerna även för dem som inte vanligen gillar torrt vitvin.
Passar tillBra universalviner på grund av sin lätthet och passar som sällskapsvin, till buffébordet eller till vegetarisk mat.
Servera dessa viner med till exempel kantarellpaj, grönsakstapas eller tonfiskpasta.
ServeringVitt vin är bäst när det serveras svalt, vid cirka 10–12 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på några timmar i kylskåp.
Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.