-
blinier
Till blinier passar viner, som har fräschhet och syrlighet som bryter fettet i maten. Även ölet kan vara lätt och fräscht, men samtidigt trivs också rikligt maltiga öltyper med boveteblinier.
Ett ögonblick…
-
sällskapsdryck
Sällskapsdrycker är ofta okomplicerade drycker, med en lättillgänglig smak och kräver nödvändigtvis inte mat som sällskap. Här finns också drycker som passar för festliga tillfällen.
Ett ögonblick…
-
gosdryck
Njutningsdrycker är drycker som är trevliga att avnjuta som sådana. De har nyansrika och mångdimensionella aromer.
Ett ögonblick…
-
milda ostar
Milda, färska och ljusa ostar trivs i sällskap med likaså en mild och fräsch dryck. Exempelvis ett fräscht och syrligt vitvin, ett lätt rödvin eller en smakrik öltyp fungerar.
Ett ögonblick…
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER918373
-
ALKOHOL5.0%
-
ENERGI40.0 Kcal/100 ml
-
ÖLTYPpilsner (pilsner)
-
LITERPRIS14.3 EUR
-
BITTERÄMNEN31.0 EBU
-
STAMVÖRT11.3 °P
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller kornmalt
-
FÖRPACKNINGburk
-
FÖRSLUTNINGmetallförpackning
-
PRODUCENTPanimo OlutMylly
-
SUPPLIEROlutMylly
-
SORTIMENTbeställningssortiment
-
-
Smak
Smak
Pilsner, eller pils, är friskt och krispigt underjäst öl som är rätt torrt till sin grundkaraktär med en smakrik och aromatisk stil.
En tydlig humlebeska sätter sin egen prägel på pilsner och bidrar med örtiga, blommiga och kryddiga toner.
Passar tillPilsnerns friskhet med aromatisk humle framhäver smaken på matens råvaror utan att täcka dem.
Servera pils till exempel med skaldjur, örtiga råkorvar eller sushi.
ServeringPilsner serveras lämpligast väl avkyld, vid 7–10-grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på några timmar i kylskåp.
Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.