-
tapas och antipasti
Urvalet av antipasti och tapas är brett. Det bästa dryckesvalet är en rätt så lätt och frisk dryck som matchar de många olika smakerna.
Ett ögonblick…
-
milda ostar
Milda, färska och ljusa ostar trivs i sällskap med likaså en mild och fräsch dryck. Exempelvis ett fräscht och syrligt vitvin, ett lätt rödvin eller en smakrik öltyp fungerar.
Ett ögonblick…
-
gris
Gris har en mildare smak än exempelvis nötkött. Därför kan också drycken som du väljer till den vara ett steg lättare.
Ett ögonblick…
-
sällskapsdryck
Sällskapsdrycker är ofta okomplicerade drycker, med en lättillgänglig smak och kräver nödvändigtvis inte mat som sällskap. Här finns också drycker som passar för festliga tillfällen.
Ett ögonblick…
-
skruvkapsyl av metal
-
ekologiskt
Ekologisk produktion strävar efter att främja odlingsmarkers bördighet samt en större biodiversitet i den omgivande naturen. I ekologisk produktion ökar odlingsmarkens förmåga att binda koldioxid i luften, vilket är bra med tanke på klimatförändringen.
-
veganskt
Veganska drycker produceras utan animaliska ämnen eller material och de innehåller inga animaliska råvaror.
-
naturvin
Naturviner odlas och produceras med naturenliga metoder utan syntetiska kemikalier. Till exempel syntetiska bekämpningsmedel används inte. I vintillverkningen används i allmänhet inga kemikalier, eftersom naturviner varken klarnas, filtreras eller stabiliseras.
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER919217
-
ALKOHOL12.0%
-
SYROR5.9 g/l
-
ENERGI70.0 Kcal/100 ml
-
LITERPRIS23.2 EUR
-
PANT0.1 €
-
TILLÄGGSINFOKan innehålla fällning
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller sulfit
-
FÖRPACKNINGflaska
-
FÖRSLUTNINGskruvkapsyl av metal
-
PRODUCENTWeingut Judith Beck
-
SUPPLIERVindirekt Finland
-
SORTIMENTordinarie sortiment
-
-
Smak
Smak
Bäriga och friska rödviner är lätta eller medelfylliga viner som har aromer och syra från färska bär.
I vinerna kan du känna smak av tranbär, hallon och körsbär. Syrligheten i smaken gör vinet friskt och lämpligt för matbordet.
Passar tillBäriga och friska rödviner passar bra till pasta, vegetariskt och kycklingrätter samt till inälvor som lever, men även till fiskrätter.
Servera dessa viner till exempel med en tomatbaserad pastarätt, marockanskt kryddad kycklinggryta eller ugnslax gratinerad med blåmögelost.
ServeringRödvin är bäst när det serveras en smula kallare än rumstemperatur, vid 16–18 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på en knapp halvtimme i kylskåp.
Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.