-
får
Smakrikt fårkött kan tillredas på många olika sätt. Det är bäst att välja matchande fylliga drycker till kött med kraftig smak. Lammkött är aningen mildare i smaken än får, men samma drycker passar också till det.
Ett ögonblick…
-
vilt
Viltkött har i regel en ganska kraftig smak. Därför är lämpliga viner till vilt framför allt fylliga rödviner. Mustiga vilträtter passar också utmärkt ihop med ett fylligt öl.
Ett ögonblick…
-
nöt
Nästan vilket rödvin som helst, som är tillräckligt fylligt, passar till nötkött. Öl som väljs till nötkött kan vara fylligt.
Ett ögonblick…
-
grillrätter
Grillning ger maten rikligt med aromer av eld och rök. Därför ska drycken på motsvarande sätt vara generös men också relativt mjuk.
Ett ögonblick…
-
Produkten lämpar sig för veganer
Veganska drycker produceras utan animaliska ämnen eller material och de innehåller inga animaliska råvaror.
-
certifikat för hållbar utveckling
Ett certifikat för hållbar utveckling ger information om de åtgärder som vidtagits för att främja en hållbar utveckling inom dryckesproduktion. Symbolen samlar under sig internationella certifikat eller certifikat som utfärdats i ursprungslandet, som tar hänsyn till principerna för hållbar utveckling både vid odling av råvaror och vid produktion av drycker.
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER935847
-
ALKOHOL14.5%
-
SOCKER0.0 g/l
-
SYROR5.4 g/l
-
ENERGI80.0 Kcal/100 ml
-
LITERPRIS27.85 EUR
-
PANT0.1 €
-
TILLÄGGSINFOKan innehålla fällning. Produkten lämpar sig för veganer
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller sulfiter
-
FÖRPACKNINGflaska
-
FÖRSLUTNINGnaturkork
-
PRODUCENTKaiken
-
SUPPLIERVinetum
-
SORTIMENTordinarie sortiment
-
-
Smak
Smak
Robusta och kraftiga rödviner är fylliga eller mycket fylliga med kraftig smak.
Du kan känna en rik kryddighet som är resultat av lagring på ekfat. Tanninhalten ger vinerna en stadig ryggrad.
Passar tillTack vare tanninerna står sig vinerna bra i kombination med en lika robust måltid, som vilträtter eller andra kraftiga kötträtter eller en stark ost.
Servera dessa viner till exempel med älg- eller hargryta, örtmarinerade lammkotletter eller starka ostar som mogen gruyère eller roquefort.
ServeringRödvin är bäst när det serveras en smula kallare än rumstemperatur, vid 16–18 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på en knapp halvtimme i kylskåp.
Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.