Romano Levi Grappa di Barolo

Gyllengul, fyllig, mjuk, fruktig, toner av torkad frukt, örtig
Gyllengul, fyllig, mjuk, fruktig, toner av torkad frukt, örtig
  • Produktinformation
    • VARUNUMMER
      944336
    • ALKOHOL
      42.0%
    • SOCKER
      16.0 g/l
    • ENERGI
      240.0 Kcal/100 ml
    • LITERPRIS
      100.46 EUR
    • FÖRPACKNING
      flaska
    • FÖRSLUTNING
      förslutare av plast
    • PRODUCENT
      Romano Levi
    • SUPPLIER
      Tampereen Viinitukku
    • SORTIMENT
      beställningssortiment
  • Smak
    Smak

    Italiensk grappa destilleras vanligen av pressad druvmassa som blir över vid vintillverkning. Kvalitetsgrappa destilleras i panna så att aromerna från skalmassan överförs till destillatet.

    I grappa kan du känna smaker av frukt, blommor, druvaromer och kryddor. Vissa grappasorter får extra smak genom att mogna i ekfat.

    Passar till

    Grappa serveras i regel som digestif efter måltiden.

    Ung grappa kan också användas i drinkar eller som smaksättning i efterrätter.

    Servering

    Ung och aromatisk grappa servera avkyld, vid 8–10 grader, och mogen grappa lite under rumstemperatur, vid 16–18 grader.

Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.