-
får
Smakrikt fårkött kan tillredas på många olika sätt. Det är bäst att välja matchande fylliga drycker till kött med kraftig smak. Lammkött är aningen mildare i smaken än får, men samma drycker passar också till det.
Ett ögonblick…
-
gris
Gris har en mildare smak än exempelvis nötkött. Därför kan också drycken som du väljer till den vara ett steg lättare.
Ett ögonblick…
-
tapas och antipasti
Urvalet av antipasti och tapas är brett. Det bästa dryckesvalet är en rätt så lätt och frisk dryck som matchar de många olika smakerna.
Ett ögonblick…
-
milda korvar
Milda korvar trivs med motsvarande drycker som är lätta men aromrika. Ett stramt öl eller vitvin passas, likaså ett ganska lätt rödvin.
Ett ögonblick…
-
skruvkapsyl av metall
-
Ekologiskt
Ekologisk produktion strävar efter att främja odlingsmarkers bördighet samt en större biodiversitet i den omgivande naturen. I ekologisk produktion ökar odlingsmarkens förmåga att binda koldioxid i luften, vilket är bra med tanke på klimatförändringen.
-
Ympäristövastuullinen pakkaus
Med symbolen för miljöansvarig förpackning märks förpackningar med miljöcertifiering och lättare glasflaskor.
-
certifikat för hållbar utveckling
Ett certifikat för hållbar utveckling ger information om de åtgärder som vidtagits för att främja en hållbar utveckling inom dryckesproduktion. Symbolen samlar under sig internationella certifikat eller certifikat som utfärdats i ursprungslandet, som tar hänsyn till principerna för hållbar utveckling både vid odling av råvaror och vid produktion av drycker.
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER949265
-
ALKOHOL13.0%
-
SOCKER0.0 g/l
-
SYROR5.2 g/l
-
ENERGI70.0 Kcal/100 ml
-
LITERPRIS22.52 EUR
-
PANT0.1 €
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller sulfiter
-
FÖRPACKNINGflaska
-
FÖRSLUTNINGskruvkapsyl av metall
-
PRODUCENTBarone Ricasoli
-
SUPPLIERWinestate
-
SORTIMENTbeställningssortiment
-
-
Smak
Smak
Mustiga och syltiga rödviner är medelfylliga, fylliga eller mycket fylliga viner som kännetecknas av mogen bärighet och en syltig konsistens.
Du kan känna aromer av körbärs- eller skogsbärssylt och mörka plommon i vinerna. Mogna tanniner ger vinerna den resning som krävs vid matbordet.
Passar tillGenerösa och aromatiska viner är ett bra val till en måltid som innehåller rikligt med kött.
Servera dessa viner till exempel med barbeque-marinerade ribs, spett med grönsaker och nötkött eller T-benstek.
ServeringRödvin är bäst när det serveras en smula kallare än rumstemperatur, vid 16–18 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på en knapp halvtimme i kylskåp.
Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.