-
får
Smakrikt fårkött kan tillredas på många olika sätt. Det är bäst att välja matchande fylliga drycker till kött med kraftig smak. Lammkött är aningen mildare i smaken än får, men samma drycker passar också till det.
Ett ögonblick…
-
milda ostar
Milda, färska och ljusa ostar trivs i sällskap med likaså en mild och fräsch dryck. Exempelvis ett fräscht och syrligt vitvin, ett lätt rödvin eller en smakrik öltyp fungerar.
Ett ögonblick…
-
gosdryck
Njutningsdrycker är drycker som är trevliga att avnjuta som sådana. De har nyansrika och mångdimensionella aromer.
Ett ögonblick…
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER955255
-
ALKOHOL11.5%
-
ENERGI90.0 Kcal/100 ml
-
ÖLTYPstout & porter (imperial stout)
-
LITERPRIS59.03 EUR
-
PANT0.15 €
-
TILLÄGGSUPPGIFTERSäljs i presentförpackning
-
TILLÄGGSINFOSmåbryggeri
-
BITTERÄMNEN43.0 EBU
-
STAMVÖRT24.8 °P
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller vetemalt. Innehåller kornmalt
-
FÖRPACKNINGburk
-
FÖRSLUTNINGmetallförpackning
-
PRODUCENTPyynikin Brewing Company
-
SUPPLIERPyynikin Brewing Oy
-
SORTIMENTbeställningssortiment
-
-
Smak
Smak
Stout och porter är robusta överjästa öltyper med stark karaktär och en kraftig smak från mörkrostade maltsorter.
De rostade aromerna har smak av bröd, memma, kaffe och mörk choklad
Passar tillSkillnaderna mellan stout och porter har försvunnit i historiens dunkel, men traditionellt var stout stadigare än porter. Båda har variationer från söt till torr och mild till stark.
Servera stout och porter till exempel med rökt lamm, pepparost eller mörk chokladtårta.
ServeringStout och porter serveras lämpligast avkylt, vid 10–14-grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på en dryg timme i kylskåp.
Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.