
-
pataruoka
Pataruoat ovat maultaan yleensä runsaita mutta pitkän haudutuksen ansiosta varsin pehmeitä. Lasiin käy vastaavan runsas ja pehmeämakuinen juoma. Jos ruoka on hyvin rasvainen, juomassa voi olla sitä leikkaavaa ryhdikkyyttä.
Odotathan hetken…
-
porsas
Porsas on maultaan miedompaa kuin esimerkiksi naudanliha. Siksi myös juomavalinnat voivat olla astetta kevyempiä.
Odotathan hetken…
-
nauta
Naudanlihan viiniksi sopii lähes tulkoon mikä tahansa punaviini, jossa vain on riittävästi täyteläisyyttä. Naudanlihalle valittavat oluet voivat olla täyteläisiä.
Odotathan hetken…
-
pasta ja pizza
Pasta on itsessään neutraalin makuista. Siksi juomavalintaan vaikuttavat olennaisesti ruoan muut raaka-aineet kuten kastikkeet, täytteet ja mausteet. Pastan ja pizzan seuraan kannattaakin valita juoma, jonka täyteläisyys on ruoan kanssa samalla asteella.
Odotathan hetken…
-
Työolot
Työolot-sertifioinnit kokoavat alleen eettisiä sertifiointeja, jotka kiinnittävät huomiota ihmisten hyvinvointiin ja työolosuhteisiin tuotteen valmistuksen eri vaiheissa.
-
Tuotanto
Tuotannon sertifioinneissa huomioidaan mm. ilmastovaikutukset, vedenkäyttö, jätehuolto ja pakkaaminen.
-
Viljely
Viljelyn sertifioinneissa huomioidaan mm. maaperän hyvinvointi, luonnon monimuotoisuus, kemikaalien- ja vedenkäyttö ja ilmastovaikutukset.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO005334
-
ALKOHOLI13.0%
-
SOKERI2.0 g/l
-
HAPOT4.9 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
SERTIFIKAATITCertified Sustainable Wines of Chile
-
LITRAHINTA10.5 EUR
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUShanapakkaus
-
SULJENTA
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAViña San Pedro
-
TAVARANTOIMITTAJAHartwall
-
VALIKOIMAvakiovalikoima
-
-
Maku
Maku
Mehevät ja hilloiset punaviinit ovat keskitäyteläisiä, täyteläisiä tai erittäin täyteläisiä viinejä, joita yhdistävät kypsä marjaisuus ja hilloinen paksuus.
Voit löytää viineistä kirsikka- tai metsämarjahilloisia ja tumman luumuisia aromeja. Kypsät tanniinit tuovat viineihin ruokapöytään tarvittavan ryhdin.
KäyttövinkitRunsaat ja aromikkaat viinit ovat hyvä valinta, kun katat pöytään lihaisia ruokia.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi barbeque-marinoituja possunribsejä, kasvis-naudanlihavartaita tai T-luupihvejä.
TarjoiluPunaviinit ovat parhaimmillaan, kun ne tarjotaan hieman huoneenlämpöä viileämpinä, noin 16–18-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa puolessa tunnissa.
Tuotteen mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi etiketistä tai pakkauksesta. Tuotteen valmistaja ja maahantuoja vastaavat tuotteen laadusta sekä siitä, että tuote ja sen pakkausmerkinnät ovat lainsäädännön mukaisia. Huom! Tuotekuva tai vuosikerta saattavat poiketa verkkokaupassa tai myymälässä olevasta tuotteesta.