-
itämainen ruoka
Itämaiset maut ovat moninaisia, mutta usein eksoottisia ruokia yhdistää runsas mausteisuus, jopa tulisuus. Erityisen mausteisten makujen kanssa toimii parhaiten kevyt ja raikas juoma.
Odotathan hetken…
-
salaatit, kasvisruoka
Useimpien salaattien ja kasvisruokien makuun sopii raikas ja melko kevyt viini. Samoin olutpareina viihtyvät ennen kaikkea vaaleat, raikkaat ja suhteellisen kevyet oluet.
Odotathan hetken…
-
voimakkaat juustot
Voimakkaiden juustojen kanssa sopivat vastaavan täyteläiset juomat. Jos valinta kohdistuu viiniin, se on usein myös makea ja kenties väkevöity.
Odotathan hetken…
-
tulinen ruoka
Alkoholijuomista olut on yleensä varmin valinta tulisen ruoan seuraan. Etenkin raikas, vaalea ja melko kevyt olut toimii hyvin. Jos valitset viinin, myös sen kannattaa olla mausteisen ruoan kevyt ja raikas vastapari sekä kenties pienen sokerimäärän pyöristämä.
Odotathan hetken…
-
luomu
Luonnonmukaisella eli luomutuotannolla tavoitellaan viljelysmaan parempaa hedelmällisyyttä sekä ympäröivän luonnon monimuotoisuuden parantumista. Luomutuotannossa viljelysmaan kyky sitoa ilman hiilidioksidia kasvaa, millä on suotuisia vaikutuksia myös ilmastonmuutoksen hillitsemisen kannalta.
-
biodynaaminen
Biodynaaminen viljely täyttää luomutuotannon vaatimukset ja sillä on samat positiiviset ympäristövaikutukset. Merkittävin ero on biodynaamisten valmisteiden käyttö, joita viljelijät käyttävät esimerkiksi köynnösten kasvun tehostamiseksi ja tuholaisten torjuntaan. Tämän lisäksi biodynaamisessa viljelyssä noudatetaan tarkkaa luonnon rytmiä, joka perustuu maan liikkeisiin, vuodenaikojen vaihteluun, kuunkiertoon ja vuorokausirytmiin.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO501977
-
ALKOHOLI14.0%
-
SOKERI25.0 g/l
-
HAPOT5.0 g/l
-
ENERGIA90.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA53.29 EUR
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAEtienne Simonis
-
TAVARANTOIMITTAJALarcap
-
VALIKOIMAerikoiserä
-
-
Maku
Maku
Lempeät ja makeahkot valkoviinit ovat puolikuivia tai jopa makeita.
Voit löytää viinien hedelmäisyydestä aprikoosin, hunajamelonin ja kukkien aromeja. Jäännössokeri pehmentää maun lempeäksi.
KäyttövinkitNäitä viinejä yhdistää herkullisen hedelmäinen makeus, minkä ansiosta ne ovat mukavia seurustelujuomia ja hyviä kumppaneita itämaisille ruoille ja kasviksille.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi intialaista kasvis- tai kanakormaa, juustoista katkarapupiirakkaa tai mustaleimaista emmentalia.
TarjoiluValkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa. Mitä makeampi viini on, sitä viileämpänä sen voi tarjoilla.
Tuotteen mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi etiketistä tai pakkauksesta. Tuotteen valmistaja ja maahantuoja vastaavat tuotteen laadusta sekä siitä, että tuote ja sen pakkausmerkinnät ovat lainsäädännön mukaisia. Huom! Tuotekuva tai vuosikerta saattavat poiketa verkkokaupassa tai myymälässä olevasta tuotteesta.