-
salaatit, kasvisruoka
Useimpien salaattien ja kasvisruokien makuun sopii raikas ja melko kevyt viini. Samoin olutpareina viihtyvät ennen kaikkea vaaleat, raikkaat ja suhteellisen kevyet oluet.
Odotathan hetken…
-
rasvainen kala
Rasvaisissa kaloissa on usein enemmän makua kuin vähärasvaisissa kalalajeissa. Siksi myös niille sopivat juomat voivat olla astetta runsaampia.
Odotathan hetken…
-
pasta ja pizza
Pasta on itsessään neutraalin makuista. Siksi juomavalintaan vaikuttavat olennaisesti ruoan muut raaka-aineet kuten kastikkeet, täytteet ja mausteet. Pastan ja pizzan seuraan kannattaakin valita juoma, jonka täyteläisyys on ruoan kanssa samalla asteella.
Odotathan hetken…
-
noutopöytä
Noutopöydän perinteisiä juomia Suomessa ovat olut, vesi ja kotikalja. Nykyisin noutopöydän juomana tarjotaan usein myös valko- ja punaviiniä. Koska tarjolla on useita erilaisia ruokalajeja, viinien ja oluiden pitäisi sopia niistä mahdollisimman monen makuun.
Odotathan hetken…
-
kestävän kehityksen sertifiointi
Kestävän kehityksen sertifiointi kertoo kestävän kehityksen edistämiseksi tehdyistä toimenpiteistä juomatuotannossa. Symboli kokoaa alleen kansainvälisiä tai alkuperämaassa annettuja sertifikaatteja, jotka huomioivat kestävän kehityksen periaatteet niin raaka-aineen viljelyssä sekä juoman valmistamisessa.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO538038
-
ALKOHOLI13.0%
-
SOKERI3.0 g/l
-
HAPOT6.5 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA12.99 EUR
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSviinipussi
-
SULJENTA
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAViña Undurraga
-
TAVARANTOIMITTAJABpf-Beverage Partners Finland
-
VALIKOIMAvakiovalikoima
-
-
Maku
Maku
Pirteät ja hedelmäiset valkoviinit ovat kuivia, puolikuivia tai puolimakeita. Niille on tyypillistä pirteä hapokkuus, joka tasapainottaa runsasta hedelmäisyyttä.
Voit löytää viinien runsaasta hedelmäisyydestä keltaluumun, omenan ja persikan aromeja. Maun hapokkuus raikastaa jälkimaun ruokapöytään istuvaksi.
KäyttövinkitViinit ovat osuvia valintoja esimerkiksi pikkusuolaisten alkupalojen, pastojen sekä kala- ja äyriäisherkkujen kavereiksi.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi erilaisia tapaksia tai antipasteja, katkarapusalaattia tai sushia.
TarjoiluValkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa. Mitä makeampi viini on, sitä viileämpänä sen voi tarjoilla.
Tuotteen mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi etiketistä tai pakkauksesta. Tuotteen valmistaja ja maahantuoja vastaavat tuotteen laadusta sekä siitä, että tuote ja sen pakkausmerkinnät ovat lainsäädännön mukaisia. Huom! Tuotekuva tai vuosikerta saattavat poiketa verkkokaupassa tai myymälässä olevasta tuotteesta.