-
marjat ja hedelmät
Pääsääntöisesti hedelmien ja marjojen pariksi sopivat suhteellisen kevyet juomat, jotka toistavat niiden raikkaan hedelmäisiä ja makeita makuja.
Odotathan hetken…
-
makea jälkiruoka
Jälkiruoan ja viinin yhdistämisen yleissääntö on, että viinin kannattaa olla astetta ruokaa makeampi. Muuten viinin maku ei pääse esiin ja se maistuu hyvin hapokkaalta. Myös oluita kannattaa kokeilla jälkiruokien pareina.
Odotathan hetken…
-
suklaaherkut
Tumman suklaan maku on sen verran voimakas, että lasiin sopii täyteläinen olut tai runsas, yleensä makea viini. Valkosuklaa on maultaan tummaa kevyempää, joten sen kanssa toimivat hyvin miedot jälkiruokavalkoviinit.
Odotathan hetken…
-
voimakkaat juustot
Voimakkaiden juustojen kanssa sopivat vastaavan täyteläiset juomat. Jos valinta kohdistuu viiniin, se on usein myös makea ja kenties väkevöity.
Odotathan hetken…
-
luomu
Luonnonmukaisella eli luomutuotannolla tavoitellaan viljelysmaan parempaa hedelmällisyyttä sekä ympäröivän luonnon monimuotoisuuden parantumista. Luomutuotannossa viljelysmaan kyky sitoa ilman hiilidioksidia kasvaa, millä on suotuisia vaikutuksia myös ilmastonmuutoksen hillitsemisen kannalta.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO555294
-
ALKOHOLI6.0%
-
SOKERI330.0 g/l
-
HAPOT10.0 g/l
-
ENERGIA170.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA228.96 EUR
-
LISÄTIETOJälkiruokaviini. Matala-alkoholinen viini (0,6-9,9%)
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAMüller-Catoir
-
TAVARANTOIMITTAJALarCap AB
-
VALIKOIMAerikoiserä
-
-
Maku
Maku
Lempeät ja makeahkot valkoviinit ovat puolikuivia tai jopa makeita.
Voit löytää viinien hedelmäisyydestä aprikoosin, hunajamelonin ja kukkien aromeja. Jäännössokeri pehmentää maun lempeäksi.
KäyttövinkitNäitä viinejä yhdistää herkullisen hedelmäinen makeus, minkä ansiosta ne ovat mukavia seurustelujuomia ja hyviä kumppaneita itämaisille ruoille ja kasviksille.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi intialaista kasvis- tai kanakormaa, juustoista katkarapupiirakkaa tai mustaleimaista emmentalia.
TarjoiluValkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa. Mitä makeampi viini on, sitä viileämpänä sen voi tarjoilla.
Tuotteen mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi etiketistä tai pakkauksesta. Tuotteen valmistaja ja maahantuoja vastaavat tuotteen laadusta sekä siitä, että tuote ja sen pakkausmerkinnät ovat lainsäädännön mukaisia. Huom! Tuotekuva tai vuosikerta saattavat poiketa verkkokaupassa tai myymälässä olevasta tuotteesta.