
-
noutopöytä
Noutopöydän perinteisiä juomia Suomessa ovat olut, vesi ja kotikalja. Nykyisin noutopöydän juomana tarjotaan usein myös valko- ja punaviiniä. Koska tarjolla on useita erilaisia ruokalajeja, viinien ja oluiden pitäisi sopia niistä mahdollisimman monen makuun.
Odotathan hetken…
-
äyriäiset
Äyriäisiä yhdistää mieto, hienostunut maku. Kevyen vivahteikkaille mauille sopivat vastaavan kevyet mutta aromikkaat juomat.
Odotathan hetken…
-
kana, kalkkuna
Kanan ja kalkkunan liha on vaaleaa ja vähärasvaista. Niille sopivat juomat ovat yleensä kevyitä, mutta mitä enemmän ruoassa on makua, sitä täyteläisempi juoma sopii myös lasiin.
Odotathan hetken…
-
voimakkaat juustot
Voimakkaiden juustojen kanssa sopivat vastaavan täyteläiset juomat. Jos valinta kohdistuu viiniin, se on usein myös makea ja kenties väkevöity.
Odotathan hetken…
-
Tuotanto
Tuotannon sertifioinneissa huomioidaan mm. ilmastovaikutukset, vedenkäyttö, jätehuolto ja pakkaaminen.
-
Viljely
Viljelyn sertifioinneissa huomioidaan mm. maaperän hyvinvointi, luonnon monimuotoisuus, kemikaalien- ja vedenkäyttö ja ilmastovaikutukset.
-
Vegaaneille soveltuva tuote
Vegaanisen juoman valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia tai materiaaleja, eikä vegaaninen alkoholijuoma sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.
-
Luomu
Luomu-sertifioinnissa huomioidaan mm. maaperän hyvinvointi, luonnon monimuotoisuus, kemikaalien- ja vedenkäyttö ja ilmastovaikutukset.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO594858
-
ALKOHOLI12.5%
-
SOKERI1.0 g/l
-
HAPOT7.7 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
SERTIFIKAATITSustainable Winegrowing New Zealand
-
LITRAHINTA14.99 EUR
-
LISÄTIETOVegaaneille soveltuva tuote
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUShanapakkaus
-
SULJENTA
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAOrigin Global Distribution
-
TAVARANTOIMITTAJAWinestate
-
VALIKOIMAvakiovalikoima
-
-
Maku
Maku
Vivahteikkaat ja ryhdikkäät valkoviinit ovat kuivia, puolikuivia tai puolimakeita viinejä, joiden aromimaailmassa on mineraalisuutta ja yrttejä.
Voit löytää viineistä myös sitrushedelmien, karviaisen ja mustaherukan aromeja. Maun hapokkuus ryhdistää ne ihanteellisiksi ruokaviineiksi.
KäyttövinkitVivahteikkaaseen aromikkuuteen yhdistyy ryhdikäs hapokkuus, minkä ansiosta viinit viihtyvät niin kala- ja äyriäispäivällisillä kuin vähän voimakkaampienkin makujen seurassa.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi kotimaisia rapuja, simpukkaherkkuja tai blinejä.
TarjoiluValkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa. Mitä makeampi viini on, sitä viileämpänä sen voi tarjoilla.
Tuotteen mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi etiketistä tai pakkauksesta. Tuotteen valmistaja ja maahantuoja vastaavat tuotteen laadusta sekä siitä, että tuote ja sen pakkausmerkinnät ovat lainsäädännön mukaisia. Huom! Tuotekuva tai vuosikerta saattavat poiketa verkkokaupassa tai myymälässä olevasta tuotteesta.