-
makea jälkiruoka
Jälkiruoan ja viinin yhdistämisen yleissääntö on, että viinin kannattaa olla astetta ruokaa makeampi. Muuten viinin maku ei pääse esiin ja se maistuu hyvin hapokkaalta. Myös oluita kannattaa kokeilla jälkiruokien pareina.
Odotathan hetken…
-
seurustelujuoma
Seurustelujuomat ovat usein mutkattomia juomia, joiden helposti lähestytävä maku ei välttämättä vaadi ruokaa seurakseen. Mukana on myös juomia, jotka sopivat juhlatunnelmaan.
Odotathan hetken…
-
nautiskelujuoma
Nautiskelujuomat ovat juomia, joihin on mukava syventyä sellaisenaan. Niissä on vivahteikkuutta ja moniulotteisia aromeja.
Odotathan hetken…
-
suklaaherkut
Tumman suklaan maku on sen verran voimakas, että lasiin sopii täyteläinen olut tai runsas, yleensä makea viini. Valkosuklaa on maultaan tummaa kevyempää, joten sen kanssa toimivat hyvin miedot jälkiruokavalkoviinit.
Odotathan hetken…
-
vegaaninen
Vegaanisen juoman valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia tai materiaaleja, eikä vegaaninen alkoholijuoma sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO782154
-
ALKOHOLI6.5%
-
ENERGIA60.0 kcal/100 ml
-
OLUTTYYPPIerikoisuus (sour ale)
-
LITRAHINTA13.06 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
LISÄTIETOSaattaa sisältää sakkaa. Pienpanimo
-
KATKEROAINEET11.0 EBU
-
KANTAVIERRE16.7 °P
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää ohramallasta. Sisältää lakritsia. Sisältää kauraa
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAkruunukorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAMallaskosken Panimo
-
TAVARANTOIMITTAJAMallaskoski
-
VALIKOIMAerikoiserä
-
-
Maku
Maku
Erikoisuudet ovat harvinaisempia oluttyyppejä tai tyylillisesti vaikeammin yhdistettävissä yleisesti tunnettuihin oluttyyppeihin.
Maku vaihtelee kirpeän raikkaista miedoista oluista täyteläisen makeisiin vahvoihin oluisiin. Joukossa on pinta- ja pohjahiivaoluita sekä spontaanikäymisoluita.
KäyttövinkitOsa oluterikoisuuksista on vanhoja paikallisia perinneoluita ja osa aivan uusia tuotteita. Tähän ryhmään kuuluvat muun muassa lambic, hedelmäoluet, savuoluet, luostarioluet, maustetut oluet, saison ja sahti.
Kokeile esimerkiksi luostariolutta ja mustaleimaista emmentalia, kirsikkaolutta ja briejuustoa, savuolutta ja barbeque-maustettuja grillivartaita tai sahtia ja saunapalvattua kinkkua.
TarjoiluOluterikoisuuksien tarjoilulämpötila vaihtelee hyvin viilennetyistä hieman viilennettyihin eli 7–14-asteeseen. Kysy asiantuntevalta myyjältä apua oikeasta lämpötilasta!
Tuotteen mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi etiketistä tai pakkauksesta. Tuotteen valmistaja ja maahantuoja vastaavat tuotteen laadusta sekä siitä, että tuote ja sen pakkausmerkinnät ovat lainsäädännön mukaisia. Huom! Tuotekuva tai vuosikerta saattavat poiketa verkkokaupassa tai myymälässä olevasta tuotteesta.