Palaa
Vivahteikas & kehittynyt

Signorelli Amarone della Valpolicella 2020

Tiilenpunainen, täyteläinen, keskitanniininen, tumman kirsikkainen, taatelinen, suklainen, hennon kanelinen, kevyen nahkainen
0.75 l
Tiilenpunainen, täyteläinen, keskitanniininen, tumman kirsikkainen, taatelinen, suklainen, hennon kanelinen, kevyen nahkainen
  • Tuotetiedot
    • TUOTENUMERO
      908187
    • ALKOHOLI
      15.0%
    • SOKERI
      8.0 g/l
    • HAPOT
      5.7 g/l
    • ENERGIA
      90.0 kcal/100 ml
    • LITRAHINTA
      39.84 EUR
    • PANTTI
      0.1 €
    • LISÄTIETO
      Saattaa sisältää sakkaa
    • TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSAT
      Sisältää sulfiitteja
    • PAKKAUS
      pullo
    • SULJENTA
      luonnonkorkki
    • VALMISTAJA/VALMISTUTTAJA
      Signorelli
    • TAVARANTOIMITTAJA
      Norvin
    • VALIKOIMA
      vakiovalikoima
  • Maku
    Maku

    Vivahteikkaat ja kehittyneet punaviinit ovat keskitäyteläisiä tai täyteläisiä viinejä, joissa on kypsymisen myötä syntyneitä aromeja: nahkaa, tallia, tammea ja yrttejä.

    Nämä maanläheiset aromit voimistuvat viinin kypsymisen ja kehittymisen aikana. Tammikypsytys tuo mukanaan myös mausteisia ja vaniljaisia vivahteita.

    Käyttövinkit

    Vivahteikkaat ja kehittyneet viinit maistuvat rustiikkisten liharuokien kanssa. Ne ovat myös hyviä juustoviinejä ja omiaan nautiskeluun.

    Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi poronfileetä, naudan entrecôtea tai kovia, kypsytettyjä juustoja kuten goudaa, parmesaania tai manchegoa.

    Tarjoilu

    Punaviinit ovat parhaimmillaan, kun ne tarjotaan hieman huoneenlämpöä viileämpinä, noin 16–18-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa puolessa tunnissa.

Tuotteen mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi etiketistä tai pakkauksesta. Tuotteen valmistaja ja maahantuoja vastaavat tuotteen laadusta sekä siitä, että tuote ja sen pakkausmerkinnät ovat lainsäädännön mukaisia. Huom! Tuotekuva tai vuosikerta saattavat poiketa verkkokaupassa tai myymälässä olevasta tuotteesta.