-
sienet
Sienistä saa monenlaista ruokaa. Ne viihtyvät monipuolisesti erilaisten juomien kanssa, mutta yleisesti ottaen lasiin sopivat maultaan suhteellisen miedot viinit ja oluet. Runsasmakuisille sieniruoille käyvät myös täyteläisemmät juomat.
Odotathan hetken…
-
riista
Riistaruoan maku on yleensä melko voimakas. Siksi riistaviinit ovat ennen kaikkea täyteläisiä punaviinejä. Maukkaille riistaruoille sopii mainiosti myös maultaan voimakas olut.
Odotathan hetken…
-
nauta
Naudanlihan viiniksi sopii lähes tulkoon mikä tahansa punaviini, jossa vain on riittävästi täyteläisyyttä. Naudanlihalle valittavat oluet voivat olla täyteläisiä.
Odotathan hetken…
-
grilliruoka
Grillaaminen antaa ruokaan runsaita tulen ja savun aromeja. Juoman kannattaa olla vastaavan runsas, mutta haluttaessa suhteellisen pehmeä.
Odotathan hetken…
-
biodynaaminen
Biodynaaminen viljely täyttää luomutuotannon vaatimukset ja sillä on samat positiiviset ympäristövaikutukset. Merkittävin ero on biodynaamisten valmisteiden käyttö, joita viljelijät käyttävät esimerkiksi köynnösten kasvun tehostamiseksi ja tuholaisten torjuntaan. Tämän lisäksi biodynaamisessa viljelyssä noudatetaan tarkkaa luonnon rytmiä, joka perustuu maan liikkeisiin, vuodenaikojen vaihteluun, kuunkiertoon ja vuorokausirytmiin.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO909364
-
ALKOHOLI12.5%
-
SOKERI1.0 g/l
-
HAPOT5.6 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA76.37 EUR
-
LISÄTIETOSaattaa sisältää sakkaa
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAForadori
-
TAVARANTOIMITTAJABioviini
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Mehevät ja hilloiset punaviinit ovat keskitäyteläisiä, täyteläisiä tai erittäin täyteläisiä viinejä, joita yhdistävät kypsä marjaisuus ja hilloinen paksuus.
Voit löytää viineistä kirsikka- tai metsämarjahilloisia ja tumman luumuisia aromeja. Kypsät tanniinit tuovat viineihin ruokapöytään tarvittavan ryhdin.
KäyttövinkitRunsaat ja aromikkaat viinit ovat hyvä valinta, kun katat pöytään lihaisia ruokia.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi barbeque-marinoituja possunribsejä, kasvis-naudanlihavartaita tai T-luupihvejä.
TarjoiluPunaviinit ovat parhaimmillaan, kun ne tarjotaan hieman huoneenlämpöä viileämpinä, noin 16–18-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa puolessa tunnissa.
Tuotteen mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi etiketistä tai pakkauksesta. Tuotteen valmistaja ja maahantuoja vastaavat tuotteen laadusta sekä siitä, että tuote ja sen pakkausmerkinnät ovat lainsäädännön mukaisia. Huom! Tuotekuva tai vuosikerta saattavat poiketa verkkokaupassa tai myymälässä olevasta tuotteesta.