
-
aperitiivi
Ennen ateriaa tarjottava aperitiivi herättää ruokahalun ja virittää tunnelmaan. Hyvä aperitiivi on mieto, raikas ja kuiva.
Odotathan hetken…
-
grilliruoka
Grillaaminen antaa ruokaan runsaita tulen ja savun aromeja. Juoman kannattaa olla vastaavan runsas, mutta haluttaessa suhteellisen pehmeä.
Odotathan hetken…
-
itämainen ruoka
Itämaiset maut ovat moninaisia, mutta usein eksoottisia ruokia yhdistää runsas mausteisuus, jopa tulisuus. Erityisen mausteisten makujen kanssa toimii parhaiten kevyt ja raikas juoma.
Odotathan hetken…
-
tulinen ruoka
Alkoholijuomista olut on yleensä varmin valinta tulisen ruoan seuraan. Etenkin raikas, vaalea ja melko kevyt olut toimii hyvin. Jos valitset viinin, myös sen kannattaa olla mausteisen ruoan kevyt ja raikas vastapari sekä kenties pienen sokerimäärän pyöristämä.
Odotathan hetken…
-
Biodynaaminen
Biodynaaminen viljely täyttää luomutuotannon vaatimukset ja sillä on samat positiiviset ympäristövaikutukset. Merkittävin ero on biodynaamisten valmisteiden käyttö, joita viljelijät käyttävät esimerkiksi köynnösten kasvun tehostamiseksi ja tuholaisten torjuntaan. Tämän lisäksi biodynaamisessa viljelyssä noudatetaan tarkkaa luonnon rytmiä, joka perustuu maan liikkeisiin, vuodenaikojen vaihteluun, kuunkiertoon ja vuorokausirytmiin.
-
Luomu
Luomu-sertifioinnissa huomioidaan mm. maaperän hyvinvointi, luonnon monimuotoisuus, kemikaalien- ja vedenkäyttö ja ilmastovaikutukset.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO921904
-
ALKOHOLI14.5%
-
SOKERI1.0 g/l
-
HAPOT5.8 g/l
-
ENERGIA80.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA45.99 EUR
-
LISÄTIETOSisältää runsaasti sakkaa. Biodynaaminen
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJABaumann-Zirgel
-
TAVARANTOIMITTAJAWineconnection Finland
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Pirteät ja hedelmäiset valkoviinit ovat kuivia, puolikuivia tai puolimakeita. Niille on tyypillistä pirteä hapokkuus, joka tasapainottaa runsasta hedelmäisyyttä.
Voit löytää viinien runsaasta hedelmäisyydestä keltaluumun, omenan ja persikan aromeja. Maun hapokkuus raikastaa jälkimaun ruokapöytään istuvaksi.
KäyttövinkitViinit ovat osuvia valintoja esimerkiksi pikkusuolaisten alkupalojen, pastojen sekä kala- ja äyriäisherkkujen kavereiksi.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi erilaisia tapaksia tai antipasteja, katkarapusalaattia tai sushia.
TarjoiluValkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa. Mitä makeampi viini on, sitä viileämpänä sen voi tarjoilla.
Tuotteen mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi etiketistä tai pakkauksesta. Tuotteen valmistaja ja maahantuoja vastaavat tuotteen laadusta sekä siitä, että tuote ja sen pakkausmerkinnät ovat lainsäädännön mukaisia. Huom! Tuotekuva tai vuosikerta saattavat poiketa verkkokaupassa tai myymälässä olevasta tuotteesta.