-
kana, kalkkuna
Kanan ja kalkkunan liha on vaaleaa ja vähärasvaista. Niille sopivat juomat ovat yleensä kevyitä, mutta mitä enemmän ruoassa on makua, sitä täyteläisempi juoma sopii myös lasiin.
Odotathan hetken…
-
pasta ja pizza
Pasta on itsessään neutraalin makuista. Siksi juomavalintaan vaikuttavat olennaisesti ruoan muut raaka-aineet kuten kastikkeet, täytteet ja mausteet. Pastan ja pizzan seuraan kannattaakin valita juoma, jonka täyteläisyys on ruoan kanssa samalla asteella.
Odotathan hetken…
-
salaatit, kasvisruoka
Useimpien salaattien ja kasvisruokien makuun sopii raikas ja melko kevyt viini. Samoin olutpareina viihtyvät ennen kaikkea vaaleat, raikkaat ja suhteellisen kevyet oluet.
Odotathan hetken…
-
vähärasvainen kala
Vähä- ja keskirasvaiset kalat ovat maultaan suhteellisen mietoja. Juomat saavat olla siksi melko kevyitä ja raikkaita.
Odotathan hetken…
-
metallinen kierrekapseli
-
Alkuviini
Alkuviinit kasvatetaan ja valmistetaan luonnonmukaisin menetelmin ilman synteettisiä kemikaaleja. Esimerkiksi synteettisiä torjunta-aineita ei käytetä lainkaan. Myöskään viinin valmistuksessa ei yleensä käytetä lainkaan kemikaaleja, sillä alkuviinejä ei kirkasteta, suodateta tai stabiloida.
-
Luomu
Luonnonmukaisella eli luomutuotannolla tavoitellaan viljelysmaan parempaa hedelmällisyyttä sekä ympäröivän luonnon monimuotoisuuden parantumista. Luomutuotannossa viljelysmaan kyky sitoa ilman hiilidioksidia kasvaa, millä on suotuisia vaikutuksia myös ilmastonmuutoksen hillitsemisen kannalta.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO925254
-
ALKOHOLI11.5%
-
SOKERI1.0 g/l
-
HAPOT5.4 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA30.65 EUR
-
LISÄTIETOSaattaa sisältää sakkaa. Alkuviini
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAmetallinen kierrekapseli
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAWeingut Heinrich
-
TAVARANTOIMITTAJAViinitie
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Pirteät ja hedelmäiset valkoviinit ovat kuivia, puolikuivia tai puolimakeita. Niille on tyypillistä pirteä hapokkuus, joka tasapainottaa runsasta hedelmäisyyttä.
Voit löytää viinien runsaasta hedelmäisyydestä keltaluumun, omenan ja persikan aromeja. Maun hapokkuus raikastaa jälkimaun ruokapöytään istuvaksi.
KäyttövinkitViinit ovat osuvia valintoja esimerkiksi pikkusuolaisten alkupalojen, pastojen sekä kala- ja äyriäisherkkujen kavereiksi.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi erilaisia tapaksia tai antipasteja, katkarapusalaattia tai sushia.
TarjoiluValkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa. Mitä makeampi viini on, sitä viileämpänä sen voi tarjoilla.
Tuotteen mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi etiketistä tai pakkauksesta. Tuotteen valmistaja ja maahantuoja vastaavat tuotteen laadusta sekä siitä, että tuote ja sen pakkausmerkinnät ovat lainsäädännön mukaisia. Huom! Tuotekuva tai vuosikerta saattavat poiketa verkkokaupassa tai myymälässä olevasta tuotteesta.