
-
nautiskelujuoma
Nautiskelujuomat ovat juomia, joihin on mukava syventyä sellaisenaan. Niissä on vivahteikkuutta ja moniulotteisia aromeja.
Odotathan hetken…
-
aperitiivi
Ennen ateriaa tarjottava aperitiivi herättää ruokahalun ja virittää tunnelmaan. Hyvä aperitiivi on mieto, raikas ja kuiva.
Odotathan hetken…
-
makea jälkiruoka
Jälkiruoan ja viinin yhdistämisen yleissääntö on, että viinin kannattaa olla astetta ruokaa makeampi. Muuten viinin maku ei pääse esiin ja se maistuu hyvin hapokkaalta. Myös oluita kannattaa kokeilla jälkiruokien pareina.
Odotathan hetken…
-
voimakkaat juustot
Voimakkaiden juustojen kanssa sopivat vastaavan täyteläiset juomat. Jos valinta kohdistuu viiniin, se on usein myös makea ja kenties väkevöity.
Odotathan hetken…
-
metallinen kierrekapseli
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO930955
-
ALKOHOLI16.0%
-
SOKERI215.0 g/l
-
HAPOT4.4 g/l
-
ENERGIA180.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA31.92 EUR
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAmetallinen kierrekapseli
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAF.lli Branca Distillerie
-
TAVARANTOIMITTAJAInterbrands
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Vermutti on alun perin lääkinnällisiin tarkoituksiin kehitetty viinipohjainen maustettu väkevä viini, joka saattaa sisältää kymmeniä eri mausteita. Tarkka resepti on usein salainen.
Tyypillisimmät mausteet ovat koiruohon kuori- ja juuriuutteet. Väri vaihtelee vaaleasta punaiseen ja makeus kuivasta makeaan. Voit löytää vermuteista yrttisiä, sitruksisia, kevyen katkeroisia, mausteisia ja hedelmäisiä aromeja. Vaaleiden makeiden vermuttien mausteisuus on usein lempeämpää ja hennomman katkeroista kuin punaisten makeiden vermuttien.
KäyttövinkitVermutteja käytetään aperitiiveina, seurustelujuomina ja juomasekoituksissa.
Vaaleat, kuivat ja kuivahkot vermutit sopivat aperitiiviksi tai seurustelujuomaksi sellaisenaan. Ne ovat myös monien klassikkococktailien, kuten Dry Martinin ainesosa. Myös makeat vermutit ovat monen tunnetun cocktailin takana: Negroni tai Americano ei synny ilman makeaa punaista vermuttia.
TarjoiluTarjoile aperitiivivermutit viilennettyinä 10–12-asteisina tai jäiden kanssa, ja seurusteluvermutit hieman viilennettyinä, 14–16-asteisina.
Vaaleat, kuivat ja kuivahkot vermutit tuovat kasvis-, kala- ja kanaruokien haudutusliemiin tai kastikkeisiin hienostunutta yrttisyyttä ja mausteisuutta.
Tuotteen mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi etiketistä tai pakkauksesta. Tuotteen valmistaja ja maahantuoja vastaavat tuotteen laadusta sekä siitä, että tuote ja sen pakkausmerkinnät ovat lainsäädännön mukaisia. Huom! Tuotekuva tai vuosikerta saattavat poiketa verkkokaupassa tai myymälässä olevasta tuotteesta.