-
aperitiivi
Ennen ateriaa tarjottava aperitiivi herättää ruokahalun ja virittää tunnelmaan. Hyvä aperitiivi on mieto, raikas ja kuiva.
Odotathan hetken…
-
nautiskelujuoma
Nautiskelujuomat ovat juomia, joihin on mukava syventyä sellaisenaan. Niissä on vivahteikkuutta ja moniulotteisia aromeja.
Odotathan hetken…
-
noutopöytä
Noutopöydän perinteisiä juomia Suomessa ovat olut, vesi ja kotikalja. Nykyisin noutopöydän juomana tarjotaan usein myös valko- ja punaviiniä. Koska tarjolla on useita erilaisia ruokalajeja, viinien ja oluiden pitäisi sopia niistä mahdollisimman monen makuun.
Odotathan hetken…
-
tapas ja antipasti
ntipastien ja tapasten kirjo on laaja. Niille kannattaa valita melko kevyt ja raikas juoma, joka sopii monipuolisiin makuihin.
Odotathan hetken…
-
luomu
Luonnonmukaisella eli luomutuotannolla tavoitellaan viljelysmaan parempaa hedelmällisyyttä sekä ympäröivän luonnon monimuotoisuuden parantumista. Luomutuotannossa viljelysmaan kyky sitoa ilman hiilidioksidia kasvaa, millä on suotuisia vaikutuksia myös ilmastonmuutoksen hillitsemisen kannalta.
-
biodynaaminen
Biodynaaminen viljely täyttää luomutuotannon vaatimukset ja sillä on samat positiiviset ympäristövaikutukset. Merkittävin ero on biodynaamisten valmisteiden käyttö, joita viljelijät käyttävät esimerkiksi köynnösten kasvun tehostamiseksi ja tuholaisten torjuntaan. Tämän lisäksi biodynaamisessa viljelyssä noudatetaan tarkkaa luonnon rytmiä, joka perustuu maan liikkeisiin, vuodenaikojen vaihteluun, kuunkiertoon ja vuorokausirytmiin.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO944956
-
ALKOHOLI11.5%
-
SOKERI0.0 g/l
-
HAPOT5.3 g/l
-
ENERGIA60.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA38.0 EUR
-
LISÄTIETOSaattaa sisältää sakkaa
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAkruunukorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAPorta del Vento
-
TAVARANTOIMITTAJAVino Nostrum OÜ
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Roseeviinit valmistetaan yleensä punaisista rypäleistä, ja ne saavat värinsä lyhyen kuorikontaktikäymisen aikana. Jotkin uuden maailman roseeviinit valmistetaan lisäämällä hieman punaviiniä valkoviinin joukkoon.
Roseeviinien makeusaste vaihtelee kuivasta makeaan ja maku mineraalisesta ja yrttisestä voimakkaan marjaiseen. Vaaleimmat roseet ovat kalpean vaaleanpunaisia, tummimmat läpikuultavan punaisia.
Voit löytää viineistä punaherukan, mansikan ja vadelman aromeja.
KäyttövinkitRosee sopii hyvin paitsi seurusteluun, myös ruokaviiniksi. Se on yleisviini kesäiseen noutopöytään, jossa on tarjolla kylmiä ruokia, kuten lihaleikkeleitä, salaatteja ja äyriäisiä.
Kokeile roseeta myös ruokaisan maalaistyylisen salaatin, grillattujen kanankoipien tai bouillabaissen kanssa.
TarjoiluTarjoile kuivat ja puolikuivat roseeviinit viilennettyinä, 10–12-asteisina ja puolimakeat ja makeat roseet hyvin viilennettyinä, 8–10-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa noin kolmessa tunnissa.
Tuotteen mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi etiketistä tai pakkauksesta. Tuotteen valmistaja ja maahantuoja vastaavat tuotteen laadusta sekä siitä, että tuote ja sen pakkausmerkinnät ovat lainsäädännön mukaisia. Huom! Tuotekuva tai vuosikerta saattavat poiketa verkkokaupassa tai myymälässä olevasta tuotteesta.