Takaisin
Resepti

Charcuterie-lauta

Charcuterie-lauta

Charcuterie-laudan eli tunkutarjottimen juustot, antipastot ja hedelmät vievät viininautinnon uudelle tasolle. Kokeile herkullista charcuterie-lautaa amarone-viinin kanssa ja ihastu!   

Juomasuositus

Kokeile herkullista charcuterie-lautaa amarone-viinin kanssa ja ihastu!   

Valmistusaineet

 

Antipastot    

  • isoja varrellisia kapriksia   

  • oliiveja   

  • artisokansydämiä    

  • juustotäytteisiä pikkupaprikoita  

Leikkeleet ja lihat    

  • rasvaista rosette de lyon -salamia   

  • unkarilaista salamia   

  • prosciuttoa 

  • kuminalla maustettua finocchiona-salamia   

  • broilerinmaksapateeta   

Hedelmät, marjat ja pähkinät    

  • kuivattuja taateleita   

  • tuoreita viikunoita    

  • luumuhilloketta   

  • karhunvatukoita tai boysenmarjoja     

  • hasselpähkinöitä    

  • hunajakenno   

Juustot   

  • parmesaania    

  • taleggiota    

  • gorgonzolaa   

Leivät ja keksit     

  • hapanjuurileipää    

  • suolakeksejä