Vegaaninen ’valkosipulisilli’ syntyy munakoisosta ja kaurafraichesta.
Katso resepti >
Vegaaninen sinappisilli herkkusienistä
Vegaaninen sinappisilli syntyy ruskeista herkkusienistä ja sopii katettavaksi esimerkiksi perheen joulupöytään.
Odotathan hetken…
Vegaaninen sinappisilli syntyy ruskeista herkkusienistä ja sopii katettavaksi esimerkiksi perheen joulupöytään.
200 g ruskeita herkkusieniä
1 rkl rypsiöljyä paistamiseen
1/2 dl makeaa sinappia
1 rkl väkiviinaetikkaa
1 rkl sokeria
1/2 dl tilliä hienonnettuna
1/2 tl suolaa
1/4 tl jauhettua valkopippuria
Irrota herkkusienistä jalka ja viipaloi lakki noin kolmeen osaan. Paista sieniä pannulla öljyssä 3–5 minuuttia tai kunnes pannulle irronnut neste on haihtunut. Jäähdytä sienet.
Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Yhdistä jäähtyneet sienet ja kastike. Siirrä jääkaappiin maustumaan yön yli.
Resepti Mika Rampa, kuva Antti Vettenranta, juomasuositukset Taina Vilkuna ja Anri Lindström